Τοπικά

ΔΕΥΑΜΒ : Χωρίς νερό η Αγριά καθημερινά για ένα οχτάωρο

Χωρίς νερό θα μένει από σήμερα η Αγριά από 00:30 – 06:00  & 12:00  – 16:00. Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΜΒ η επέκταση της μεσημβρινής διακοπής κατά μια ώρα, οφείλεται στην υπερκατανάλωση κατά την πρωινή ζώνη. Είναι στο μεταξύ άγνωστο το πότε και αν θα αποκατασταθεί η υδροδότηση.

“Μειωμένη κατανάλωση, οδηγεί και σε μείωση των περιόδων διακοπής της υδροδότησης.

Απευθύνουμε για μια ακόμη φορά, έκκληση στους κατοίκους της Αγριάς για απόλυτο περιορισμό της χρήσης του νερού στα απολύτως αναγκαία, που αφορούν στην τήρηση των κανόνων υγιεινής. Η άσκοπη χρήση του νερού για ποτίσματα, πλύσιμο αύλειων χώρων και πεζοδρομίων, θα οδηγήσει σε εκκενώσεις των δεξαμενών υδροδότησης, με αποτέλεσμα την πρόκληση τυχαίων διακοπών νερού και βλαβών στο δίκτυο από την είσοδο αέρα”, τονίζει η ΔΕΥΑΜΒ.

 

Η αντίδραση της αντιπολίτευσης

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Ιάσονας Αποστολάκης δήλωσε: Όποιος παρακολουθεί το δημοτικό συμβούλιο ας κρίνει αν αυτή η φιγούρα που καμώνεται το Δήμαρχο τους εκπροσωπεί πολιτικά, αισθητικά, από όλες τις απόψεις. Ας δουν βίντεο σχετικά με το ζήτημα με το νερό της Αγριάς. Τους κατοίκους δε της Αγριάς που έχουν αγανακτήσει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Τόρρης τους χαρακτήρισε προβοκάτορες.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Δε χρειάζονται πολλές και βαθυστόχαστες αναλύσεις για τις μη πειστικές απαντήσεις που έδωσε για το νερό της Αγριάς ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ.
Χαρακτήρισε προβοκάτορες τους κατοίκους που μαζεύουν υπογραφές ζητώντας ενημέρωση και λύση αφού έχουν αγανακτήσει.
Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Μια εικόνα χίλιες λέξεις λέει μια παλιά κινέζικη παροιμία.
Όσο για τον Μωυσή της πόλης:
Ήρθε έβρισε και αποχώρησε για Τσουγκριά. Ο Δήμαρχος των έργων δεν είπε τίποτε για τα έργα που έκανε στην Άγρια. Και φυσικά ο Πρόεδρος του ΔΣ Μουλάς δεν άφησε να γίνει συζήτηση. Ο καθένας ας κρίνει πλέον αν αυτή η σαπίλα τον εκφράζει από όλες τις απόψεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το