Τοπικά

ΔΕΥΑΜΒ: Άνοιξε ο δρόμος για νέα κατάσχεση από τα ταμεία με 2,1 εκ. ευρώ – “Τεράστια η ευθύνη Μπέου”

Με νέα χθεσινή δικαστική απόφαση στη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων που εκδικάστηκε στην Αθήνα η ΕΡΓΗΛ παίρνει το πράσινο φως για να δρομολογήσει  κατάσχεση 2,1 εκατομμυρίων ευρώ που είναι κατατεθειμένα στην EUROBANK, σύμφωνα με τους εργαζόμενους.

Οι συνδικαλιστές που βρέθηκαν χθες στο δικαστήριο μιλούν για κατάρρευση. Το μέλος της διοίκησης των σωματείου κ. Παλάντζας τονίζει με δημόσια ανάρτησή του πως ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπεος, επανειλημμένα κωφεύει με αποτέλεσμα να έρχεται και να ζητά ( καλώς αλλά καθυστερημένα ) την επέμβαση της πολιτείας για τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας της πόλης.

“Ωστόσο θα πρέπει να δούμε βήμα, βήμα τις ενέργειες του Αχιλλέα Μπεου στο τι έκανε ώστε να μην φτάναμε στο σημερινό σημείο.

Λίγο πολύ γνωστά από την πρώτη ημερα της ανάληψης της διαχείρισης της πόλης, αλλά και της διοίκησης στα της ΔΕΥΑΜΒ.

Εν κρυπτω όλα…
Χάθηκε ακόμη μια σημαντική μάχη από δικαστήριο των Αθηνών, για την τύχη των δεσμευμένων χρημάτων αυτή φορά στην τράπεζα Γιουρομπανκ. Πλέον είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει η ΕΡΓΗΛ σε κατάσχεση και αυτού του δεσμευμένου ποσού.
Τα προβλήματα λειτουργίας της ΔΕΥΑΜΒ είναι ορατά εδώ και καιρό στην υπηρεσία και όπως λέει και ο δήμαρχος, διοίκηση δεν ασκούμε εμείς οι εργαζόμενοι, αλλά ο ίδιος!
Καλείτε λοιπόν πέρα από τα αργοπορημενα παρακάλια προς τους αρμόδιους φορείς, να διασφαλίσει την ομαλή και πλήρη λειτουργία της ΔΕΥΑΜΒ.
Από την στιγμή που έχει παγώσει τις προσλήψεις των συμβασιούχων οχτώ μηνών, από την στιγμή που δεν πήρε όσους δεχόταν να έρθουν να εργασθούν από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ειδικά σε κρίσιμες ειδικότητες.
Από την στιγμή που δεν φρόντισε 4 χρόνια τώρα να αγοράσει τουλάχιστον δύο μηχανήματα (τσαπακια) για να μπορούμε οι ίδιοι να κάνουμε τις ζημιες.
Από την στιγμή που συνέχισε να δίνει καταμετρησεις, επιδόσεις και εμφακελωση των λογαριασμών σε εργολάβους, με μεγαλύτερο κόστος και κάκιστη παροχή υπηρεσιών, με λάθη, καθυστερήσεις κλπ..
Από την στιγμή που δεν μας έχει ακούσει για να κάνει σωστή διαχείριση του προσωπικού της ΔΕΥΑΜΒ, σε καίριες θέσεις.

Φέρει τεράστια ευθύνη για την σημερινή κατάσταση και τα προβλήματα λειτουργίας της ΔΕΥΑΜΒ.
Είναι απαράδεκτο μια επιχείρηση σαν την ΔΕΥΑΜΒ, εύρωστη οικονομικά, να οδηγείτε εσκεμμένα κατά την ταπεινή μου άποψη σε οικονομικό στραγγαλισμό, με απώτερο σκοπό την πτώχευση της. Μια επιχείρηση την οποία ο δημότης του Βόλου έχει πληρώσει και πληρώνει για να γίνονται σωστά και χρήσιμα έργα και πολλοί εργαζόμενοι να έχουν φτύσει αίμα για να στηθεί και να γίνει μεγαθήριο το μικρό αρχικά οικοδόμημα της ΔΕΥΑΜΒ.

Είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση της ΔΕΥΑΜΒ και για την πολιτική που ακολουθείτε, όπου τα έργα που θα χαθούν από την πόλη, οι θέσεις εργασίας, σημαντικά χρήματα από επαγγελματίες – προμηθευτές της επιχείρησης και το μεγαλυτερο όλων, την καλύτερη και φτηνότερη ύδρευση και αποχέτευση στον καταναλωτή του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου.

Συνεχίστε να κάνετε πλουσιότερους τους εργολάβους εις βάρος των δημοτών. Είπαμε κάποτε όλοι λογοδοτούμε, όχι μόνο στον λαό αλλά και στην δικαιοσύνη, ειδικά για την κάκιστη διαχείριση ενός σημαντικού αγαθού όπως το νερό…”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το