Τοπικά

ΔΕΥΑΜΒ προς Ι. Αποστολάκη: Η υπόθεση της ΕΡΓΗΛ δεν είχε ανατεθεί στον κ. Ξηρό

Για προσπάθεια παραπληροφόρησης των δημοτών κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, απαντώντας στον δημοτικό σύμβουλο της κίνησης «Μαζί για τον Βόλο» Ιάσονα Αποστολάκη, που στην τοποθέτηση του για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «υπάρχουν ένα σωρό ερωτήματα για τις επιλογές των νομικών συμβούλων της ΔΕΥΑΜΒ». Ο κ. Αποστολάκης αναρωτήθηκε συγκεκριμένα πώς η διοίκηση της Επιχείρησης εμπιστεύθηκε τόσο σημαντικές υποθέσεις επιπέδου Αρείου Πάγου στον Α. Ξηρό, «όταν όχι μόνο δεν είναι παρ’ αρείω πάγω αλλά ούτε καν παρ εφέταις».
Απαντώντας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ σημειώνει ότι η υπόθεση της ΕΡΓΗΛ έχει ανατεθεί σε εξειδικευμένο γραφείο των Αθηνών και όχι στον κ. Ξηρό.

Ολόκληρη η απάντηση:
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΕ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ.
Πράγματι η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου Ιάσονα Αποστολάκη για το θέμα της ΕΡΓΗΛ, αξίζει αυτόν τον τίτλο καθώς θεωρεί την Δημοτική Αρχή (επιτέλους)σαν μόνη αρμόδια ακόμα και για νομοθετικές παρεμβάσεις.
Ωστόσο ενημερώνουμε τον Ιάσονα Αποστολάκη, ότι όπως έχει αποφασίσει το ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ από το 2014, η υπόθεση της ΕΡΓΗΛ έχει ανατεθεί σε εξειδικευμένο γραφείο των Αθηνών και όχι βεβαίως στον κ. Ξηρό, όπως επιχειρεί να παραπληροφορήσει τους δημότες ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το