Ελλάδα

Δένδιας: Η ΝΔ συνετρίβη – Ο λογαριασμός σε αυτόν που το επέτρεψε

œ‘ž™œŸ¥

«Να πάει ο λογαριασμός σε αυτόν που επέτρεψε στην κοινωνία να μας θεωρεί ακροδεξιό μόρφωμα» ζήτησε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, εξαπολύοντας επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για την πτώση των ποσοστών του κόμματος στις εκλογές.

Ο κ. Δένδιας εξέφρασε την ευχή να μην διασπαστεί η ΝΔ, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο και τον «εφιάλτη» η ΝΔ να μετατραπεί σε ακροδεξιό γκρουπούσκουλο του 4% με 5%. «Δεν έχει σημασία ποιος είναι πρόεδρος της ΝΔ αν είναι ακροδεξιό γκρουπούσκουλο», είπε.

Ο τέως υπουργός έκανε λόγο για τη μεγαλύτερη ήττα που έχει υπέστη ποτέ το κόμμα στην ιστορία του, κάνοντας λόγο για παράταξη με πορεία απομείωσης και για ανάγκη να συζητηθεί η ήττα αυτή στα όργανα του κόμματος. Η ΝΔ «έχει υποστεί μεγάλη εκλογική ήττα, συντριβή. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα ως κόμμα. Στόχος είναι να ξαναγίνουμε μεγάλη παράταξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βλέπω (ιδεολογική) διαρκή διολίσθηση… είναι εσωστρέφεια με αρνητικό πρόσημο όποιος συζητάει;» δήλωσε ο κ. Δένδιας. Κατήγγειλε δε, ότι χθες (Κυριακή στην Πολιτική Επιτροπή) είδαμε κλακαδόρους, που δεν είναι μέλη του κόμματος, με συγκεκριμένο σκοπό». «Δεν θυμάμαι να χω ξαναδεί κάτι τέτοιο δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε.

«Η κοινωνία μάς προσλαμβάνει ως συνεχώς δεξιότερη στροφή, το Ποτάμι υπάρχει επειδή αφήσαμε χώρο, κανείς δεν μας θεωρεί κεντρώο κόμμα ας είμαστε σοβαροί (…) μάς συνθλίβουν από αριστερά και από δεξιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Πηγή:ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το