Αθλητισμός

Δεν ξέχασαν τον Ν. Φιλίππου

Για πέμπτο συνεχόμενο χρόνο το B.C. Volos διοργάνωσε το τουρνουά μπάσκετ ανδρικών ομάδων «Νίκος Φιλίππου» στην μνήμη του προέδρου του που έφυγε από την ζωή. O Νίκος Φιλίππου διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας για πέντε χρόνια και αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν ο ήρεμος χαρακτήρας του και η μεγάλη αγάπη για τα παιδιά.
Στο τουρνουά πήραν μέρος οι ομάδες Γ.Σ. Βόλου, Τιτάνες Αλμυρού, Ολυμπιονίκης Βόλου και φυσικά το B.C. Volos. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο «Βάκης Παρασκευόπουλος», ενώ σημειώθηκαν τα κάτωθι αποτελέσματα: Γ.Σ. Βόλου-Ολυμπιονίκης 72-33, B.C. Volos-Τιτάνες 61-30, Γ.Σ. Βόλου-Τιτάνες 69-33, B.C. Volos-Ολυμπιονίκης 55-30.

Η διοίκηση του B.C. Volos ευχαριστεί το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του δήμου Βόλου για την συνδιοργάνωση του τουρνουά, τα αγγλικά Λάνη για την βοήθειά τους, όπως επίσης και τους συνδέσμους διαιτητών και κριτών καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας για την συμμετοχή τους στο τουρνουά. Φυσικά ευχαριστεί και τους συλλόγους για τη συμμετοχή τους.
Να σημειωθεί πως στο διάλειμμα μεταξύ των αγώνων και στα ημίχρονα παιδιά από τα τμήματα της υποδομής του B.C. Volos έδωσαν αγώνες επίδειξης και αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους αλλά και από τους παίκτες των ομάδων του τουρνουά.
Μην λήξη του τουρνουά απονεμήθηκαν τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του προέδρου που παρέλαβε ο υιός του Αργύρης Φιλίππου ο οποίος αγωνίζεται στο B.C. Volos. Επίσης στις ομάδες και στους συνδέσμους διαιτητών-κριτών απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το