Αθλητισμός

Δεν ξέχασαν τον Γιώργο Αλεξίου – Αγώνας μνήμης από τον οικογένεια του βολιώτικου βόλεϊ

Στο 1ο Volley Meeting «Γιώργος Αλεξίου» στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, ήταν όλοι εκεί. Η οικογένειά του, οι συνάδελφοί του, εκπαιδευτικοί και προπονητές, ενεργοί, παλαίμαχοι και νεαροί αθλητές που πέρασαν από τα χέρια του σπουδαίου καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή. Για πρώτη φορά όλη η οικογένεια του βολιώτικου βόλεϊ μαζί, σε έναν αγώνα μνήμης.
Τον αγώνα υποστήριξαν με το κύρος της παρουσία τους οι διαιτητές Κώστας Γιαννακίδης και Ρίτσα Γκορίτσα, οι οποίοι έχουν γράψει μέσα στα χρόνια την δική τους ιστορία στα γήπεδα και στο άθλημα.
Υπενθυμίζεται ότι την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Ν. Μαγνησίας, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Γιώργου Αλεξίου, προτρέποντας τη νέα γενιά αθλητών να συνεχίσει στον δρόμο που εκείνος χάραξε.

Με τον καθηγητή Φυσική Αγωγής και προπονητή βόλεϊ Αποστόλη Γιόλα να παρουσιάζει την εκδήλωση, ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών από τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου και τους Αντώνη Χιώτη, Δημήτρη Σουλτανιά, Χρήστο Τσιμπανάκο και Κυριακή Χατζημητροφάνους προς την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Ανδρέα Ζέρβα, τον πρόεδρο της Ε.Π.Φ.Α. Ν. Μαγνησίας Νικόλαο Τουλούδη και τον δημοσιογράφο Αντώνη Κουμιώτη, για τη συμβολή τους στην εκδήλωση, καθώς και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Απόστολος Νάσιος. Μάλιστα ο Νικόλαος Τουλούδης, πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Ν. Μαγνησίας, κάλεσε τη Δημοτική Αρχή να δώσει το όνομα του Γιώργου Αλεξίου σε ένα από τα δημοτικά γυμναστήρια, ενώ ο Αντώνης Κουμιώτης -οραματιστής του εγχειρήματος, το οποίο πήρε σάρκα και οστά με την βοήθεια του βολεϊμπολίστα Παύλου Τσοπάνου και του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή Μαρίνου Κουτσογιάννη- εκφράζοντας τη θέληση η εκδήλωση να θεσμοθετηθεί, έδωσε τον λόγο στη συνάδελφο του Γιώργου Αλεξίου, συνταξιούχο εκπαιδευτικό και επί 20 χρόνια εκφωνήτρια παρελάσεων, Χρυσάνθη Βουτσά, η οποία, λέγοντας δυο λόγια από καρδιάς για τον αείμνηστο συνάδελφός της, συγκίνησε τους πάντες.

Την εκδήλωση υποστήριξαν με την ευγενική τους χορηγία τόσο Γενική Κλινική ΑΝΑΣΣΑ, με την αποστολή επανδρωμένου ασθενοφόρου, με δύο διασώστες τον Ηλία και τον Άγγελο, ο ιατρός χειρούργος-ορθοπεδικός Ιωάννης Βοσινάκης, που σαν μέλος της οικογένειας του ιστορικού συλλόγου, βρίσκεται πάντα δίπλα του και προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του, όσο και η τοπική βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ.
Ήταν μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση τιμής και μνήμης. Ο Γ.Σ. Βόλου, ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές. τους υποστηρικτές και όσους άλλους συνέβαλαν στην διοργάνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το