Ελλάδα

«Δεν τον χτύπησα, πήγαινα στο νοσοκομείο γι’ αυτό ήθελα να περάσω», λέει ο Στέλιος Διονυσίου

Εξηγήσεις για το περιστατικό που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα έδωσε ο Στέλιος Διονυσίου βγαίνοντας από το τμήμα Αμπελοκήπων προκειμένου να οδηγηθεί στην Ευελπίδων για τη διαδικασία του αυτοφώρου.

«Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό» δήλωσε ο τραγουδιστής, «Ενιωσα αδιαθεσία, πήγαινα στο νοσοκομείο» εξήγησε.

Το περιστατικό που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα έγινε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Ο Στέλιος Διονυσίου, σύμφωνα με τους αστυνομικούς επιχείρησε να περάσει την κορδέλα που είχε κλείσει την λεωφόρο Βασ. Σοφίας στη συμβολή της με την οδό Δορυλαίου, στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας.

Ο κ. Διονυσίου έκοψε την κορδέλα παρόλο που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν οι άνδρες ασφαλείας και προσπάθησε να περάσει αγνοώντας τις οδηγίες τους. Τότε σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και των αστυνομικών, οι οποίοι του απαγόρευσαν τη διέλευση.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο κ. Διονυσίου κινήθηκε με το όχημά του με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον καθρέπτη του έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός υπέβαλλε μήνυση κατά του Στέλιου Διονυσίου και έτσι ο τραγουδιστής θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στο αυτόφωρο αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της απείθειας, της εξύβρισης και της σωματικής βλάβης εναντίον οργάνων της τάξης.

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το