Ελλάδα

Δεν θα πληρώσει το πρόστιμο η γυναίκα με το λουλούδι στο Πολυτεχνείο – Τι λέει η ίδια

Η Μαρία Κιούση βρέθηκε στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη των νεκρών της εξέγερσης και αφού πρώτα είχε στείλει sms στο 13033 για μετακίνηση 6.

Για το πρόστιμο των 300 ευρώ που επέβαλλαν αστυνομικοί στην Μαρία Κιούση μόνο και μόνο επειδή άφησε ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο μίλησε η ίδια στην εκπομπή του OPEN TV, «Ώρα Ελλάδος». Η Μαρία Κιούση βρέθηκε στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη των νεκρών της εξέγερσης και αφού πρώτα είχε στείλει sms στο 13033 για μετακίνηση 6.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μου είπαν ότι έβαλα λάθος κωδικό. Τι έπρεπε να βάλω; Πάω κηδεία; Ήθελαν να γράψουν για παραδειγματισμό. Τους είπα: “εσείς δεν τηρείτε τα μέτρα». Με τη σειρά του στην εκπομπή μίλησε και ο συνάδελφος της Μαρίας Κιούση, αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Λυβέρης, σημειώνοντας: «Η κυρία Κιούση δεν παρανόμησε. Της οφείλουν μία συγγνώμη. Τα μέτρα για το Πολυτεχνείο χθες ήταν πρωτοφανή».

Δεν θα πληρώσει το πρόστιμο των 300 ευρώ η γυναίκα
Η γυναίκα που της επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ για ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο δεν θα πληρώσει το πρόστιμο. Η γυναίκα είχε στείλει μήνυμα 6 στο 13033 και καθώς περνούσε χθες (17.11.2020) το πρωί έξω από το Πολυτεχνείο, σταμάτησε να αφήσει ένα λουλούδι στην πύλη. Δεν μπήκε μέσα. Ήταν μόνη της, φορούσε μάσκα. Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί που ήταν εκεί αποφάσισαν να της κόψουν πρόστιμο 300 ευρώ!

Η απόφαση των αστυνομικών να επιβάλουν πρόστιμο σε μια γυναίκα που τηρούσε όλα τα υγειονομικά μέτρα και να της κόψουν πρόστιμο 300 ευρώ γιατί άφησε ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο, προκάλεσε αντιδράσεις και «φωνές». Οι φωνές αυτές έφτασαν και στα… αυτιά του αρχηγού της αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος αργά το βράδυ έδωσε εντολή να μη βεβαιωθεί το πρόστιμο στη γυναίκα!

Το αποκάλυψε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο OPEN. Όπως είπε, με προσωπική παρέμβαση του αρχηγού της αστυνομίας, η γυναίκα δεν θα πληρώσει το πρόστιμο των 300 ευρώ. Θα γίνει μια ένσταση και το πρόστιμο δεν θα βεβαιωθεί.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το