Αθλητισμός

Δεν θα χαλάσει ο κορμός του Βόλου

Έχουμε τονίσει, ότι τα πλέι άουτ θα αποτελέσουν κριτήριο για ορισμένους ποδοσφαιριστές του Βόλου, όσον αφορά την παρουσία τους στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας πολύ καλός βασικός κορμός, ο οποίος δεν πρόκειται να χαλάσει, πάνω στον οποίο θα «χτιστεί» το καλοκαίρι η ομάδα που θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Μετά από τρία χρόνια, η διοίκηση δεν θα χρειαστεί να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν θα γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Κάποιοι παίκτες αναμένεται να κληθούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Βόλο, ενώ ορισμένοι θα αποτελέσουν παρελθόν, προκειμένου να έρθουν στη θέση τους ποδοσφαιριστές, με στόχο να κάνουν την ομάδα πιο δυνατή και ανταγωνιστική.

Βέβαια, υπάρχουν στον Βόλο και ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται και τον επόμενο χρόνο με συμβόλαιο, έχουν δείξει την αξία τους, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα και θα αποτελέσουν και του χρόνου μέλη της «κυανέρυθρης» οικογένειας.

Όλα αυτά, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 15 Μαΐου, όταν θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, όμως αυτό δεν σημαίνει, πως η διοίκηση δεν κινείται από τώρα, προκειμένου να εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους. Ήδη, το τμήμα σκάουτινγκ εξετάζει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού και κάποιους από αυτούς τους έχει δει να παίζουν από κοντά.

Όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με παίκτες που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο, όσο τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτό θα γίνει μετά από ενάμιση μήνα, όμως στον Βόλο θέλουν να είναι έτοιμοι από νωρίς, όσον αφορά τις κινήσεις τους.

Άλλωστε, αυτό γίνεται κάθε χρόνο στην ομάδα, αρκεί κανείς να θυμηθεί, ότι η προσέγγιση του Τομ Φαν Βέερτ υπήρξε από τον περασμένο Μάρτιο, όταν και είχαν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον Ολλανδό επιθετικό.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Εργαζόμενη βίωσε «ακραίο εργασιακό bullying» όταν θέλησε να αποχωρήσει για να βγει στη σύνταξη

Μία σοβαρότατη καταγγελία για εργασιακό bullying σε 60χρονη, που εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία, έρχεται στο…

19 Μαρτίου 2024

Εισαγγελική έρευνα για λαρισαϊκή εταιρεία γερανών – Εναπόθεσε συντρίμμια της σιδηροδρομικής τραγωδίας στο Κουλούρι

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας σχετικά με το έργο εταιρείας γερανών…

19 Μαρτίου 2024

Αγόρασε λάδι για ελαιόλαδο και τελικά ήταν ηλιέλαιο με χρωστικές

Θύμα απατεώνων έπεσε γυναίκα στον Ωρωπό, καθώς ζευγάρι τής πούλησε μέσω διαδικτύου ηλιέλαιο με χρωστικές,…

19 Μαρτίου 2024

Αναστάτωση σε σχολείο από φωτιά σε φωτιστικό αίθουσας

Αναταραχή επικράτησε νωρίς σήμερα το πρωί της Τρίτης σε σχολείο της Λάρισας, από φωτιά που…

19 Μαρτίου 2024

17χρονος Αλβανός χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά 39χρονο και 26χρονο μετά από καβγά

Στη σύλληψη ενός 17χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε μα μαχαίρι στην κοιλιά ένα…

19 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε σπασμένο λουκέτο κοντά σε χώρο με εκπαιδευτικό πυρηνικό αντιδραστήρα στο ΑΠΘ – Τι λέει ο πρύτανης

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση για προσπάθεια εισβολής αγνώστων σε χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,…

19 Μαρτίου 2024