Τοπικά

Δεν θα ανοίξει η Πλαζ των Αλυκών

πλαζ αλυκών

Η μισθώτρια εταιρεία της πλαζ των Αλυκών κατέθεσε αγωγή εναντίον του Δήμου Βόλου για το γεγονός ότι θέλησε να την «πετάξει» από την έκταση προκειμένου να την αξιοποιήσει.

Σε ανακοίνωση του Δήμου, ο οποίος είχε καταθέσει και αίτημα απομάκρυνσης των μισθωτών αναφέρεται:
Για μια ακόμη χρονιά οι πολίτες του Βόλου θα στερηθούν τις υπηρεσίες μιας σύγχρονης και καλά οργανωμένης πλαζ, αυτής των Αλυκών, αφού το αρμόδιο Δικαστήριο, που θα έκρινε την αίτηση απομάκρυνσης των μισθωτών, που είχε καταθέσει ο Δήμος Βόλου, ανέβαλε τη συζήτηση για τον προσεχή Σεπτέμβριο, δηλαδή μετά το τέλος σχεδόν της θερινής περιόδου.

Επειδή δεν μας επιτρέπεται να σχολιάσουμε τη δικαστική απόφαση, περιοριζόμαστε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους χιλιάδες των εν δυνάμει χρηστών της πλαζ, οι ανάγκες των οποίων προφανώς δεν μπήκαν στη ζυγαριά της Δικαιοσύνης.

Ελπίζουμε να έχουν την ευθιξία και να πράξουν το ίδιο κι εκείνοι που υπέγραψαν τη σύμβαση, για την οποία πανηγύριζαν, και η οποία δεν έχει καμία πρόνοια για υποχρέωση των μισθωτών να επιτελέσουν τις εργασίες για τις οποίες δεσμεύτηκαν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό όριο.

 ΥΓ Αλήθεια ξεχνά κανείς το μοναδικό εκείνο ενσταντανέ του πρώην Δημάρχου και των υποψηφίων του να επιθεωρούν, προεκλογικά, φορώντας μάλιστα κράνη, τις εργασίες που δήθεν εκτελούνταν στην πλαζ; Αλησμόνητες στιγμές

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το