Τοπικά

Δεν συγκινούν τους Βολιώτες τα 8 εκ. ευρώ του Τζόκερ παρά τα απανωτά τζακ ποτ

Δεν συγκινούνται οι Βολιώτες από τα απανωτά τζακ ποτ στο Τζόκερ, που στην αποψινή του κλήρωση μοιράζει τουλάχιστον 8 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. Πράκτορες στον Βόλο ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κίνηση παρά τα 8 εκ. ευρώ μετά τα 34 συνεχόμενα τζακ ποτ στο Τζόκερ, μέχρι τουλάχιστον χθες το απόγευμα, ενώ οι τζίροι έχουν φτάσει στο ναδίρ.

Δεν κυνηγούν την τύχη τους οι Βολιώτες παρά τα τουλάχιστον 8 εκατομμύρια ευρώ που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στη σημερινή κλήρωση μετά το 34ο τζακ ποτ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2.133ης κλήρωσης του Τζόκερ προχθές Τρίτη.
Οι εικόνες με τις ουρές έξω από τα προκτορεία ΟΠΑΠ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Να σημειωθεί ότι τα τζακ ποτ στο Τζόκερ άρχισαν πριν το κλείσιμο των πρακτορείων λόγω του κορωνοϊού.

Ο κ. Θεόδωρος Μπράχος ανέφερε πως μάξιμουμ συμπληρώνονται 4 εκ. στήλες, αριθμός που συμπληρωνόταν, όταν το ποσό, το οποίο μοιραζόταν, ήταν 600.000 ευρώ, δείχνοντας ότι η κίνηση έχει πέσει πολύ, παρά τα τουλάχιστον 8 εκ. ευρώ που μοιράζει η αποψινή κλήρωση.
«Συνήθως η πλειονότητα των πελατών παίζει ένα δελτίο και έως 3 ευρώ. Η κίνηση έχει πέσει πολύ» σημείωσε για να συμπληρώσει πως «χάσιμο» υπάρχει και από τις κληρώσεις που είναι 3 φορές την εβδομάδα. «Η κλήρωση στο Τζόκερ ήταν Πέμπτη και Κυριακή, ενώ πλέον είναι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Πιστεύω πως χάνονται πελάτες και από κει. Ο παίκτης είχε προγραμματισμένο να διαθέσει χρήματα για δύο κληρώσεις την εβδομάδα και τώρα δεν παίζει καθόλου» πρόσθεσε.
«Από τότε που ανοίξαμε τα πρακτορεία μας, βρισκόμαστε περίπου 50% – 60% κάτω στους τζίρους» τόνισε ο κ. Θ. Μπράχος.
Ο ίδιος επισήμανε πως επηρέασε και το γεγονός ότι οι κληρώσεις δεν μεταδίδονται από κάποιο κανάλι της τηλεόρασης, αλλά από το You Tube.

Από την πλευρά του ο κ. Νικόλαος Κουρδής, που έχει το πρακτορείο ΟΠΑΠ 20 χρόνια, διαδεχόμενος τον πατέρα του, ο οποίος διατηρούσε την επιχείρηση από το 1966, ανέφερε πως «έχουμε ξεχάσει τι θα πει κίνηση στα πρακτορεία όσον αφορά με ό,τι είχαμε συνηθίσει παλιά. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο και η κίνηση είναι λιγοστή. Μετά τον κορωνοϊό και το κλείσιμο περιμέναμε κάποια ανάκαμψη, η οποία δεν ήρθε ποτέ».
Ο ίδιος έκανε λόγο για πλήγμα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, διότι χάθηκε η φουλ σεζόν, όπως είναι η περίοδος του Πάσχα. «Χάνουμε από την αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα διεξαγόταν το καλοκαίρι και το ίδιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Μπαίνουμε μέσα κάθε μέρα» δήλωσε.

Ο κ. Ν. Κουρδής ανέφερε πως η αγορά και η κίνηση είναι μουδιασμένη. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Φοβάται ο κόσμος; Απογοητεύθηκε; Πελάτες μού είπαν πως δεν έπαιξαν δύο μήνες και είδαν στην τσέπη τους λεφτά. Παίζει κι αυτό τον ρόλο του. Γενικά υπάρχει ένα κλίμα αβεβαιότητας» επισήμανε.
Τα τζακ ποτ που έγραψαν ιστορία με ιλιγγιώδη ποσά είναι τα εξής: Στις 15 Απριλίου 2010 19,3 εκ. ευρώ, στις 6 Νοεμβρίου 2014 18,4 εκ. ευρώ, στις 16 Φεβρουαρίου 2017 16,4 εκ. ευρώ, στις 13 Δεκεμβρίου 2015 15,5 εκ. ευρώ, στις 24 Δεκεμβρίου 2006 14 εκ. ευρώ, στις 10 Νοεμβρίου 2016 13,8 εκ. ευρώ, στις 22 Νοεμβρίου 1998 13,8 εκ. ευρώ ή 4,7 δισ. δρχ., στις 10 Ιουλίου 2005 11 εκ. ευρώ, στις 21 Νοεμβρίου 2004 10,9 εκ. ευρώ, στις 30 Δεκεμβρίου 2010 10 εκ. ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το