Αθλητισμός

Δεν σκύβουν το κεφάλι στη Νίκη – Παρότι η ομάδα έχασε έναν σημαντικό αγώνα από τον Ιωνικό

Η ήττα από τον Ιωνικό είχε συνέπειες για τη Νίκη, αφού είδε την αθηναϊκή ομάδα να απομακρύνεται με πέντε βαθμούς. Παρόλα αυτά οι «κυανόλευκοι» δεν σκύβουν το κεφάλι και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Μια «ανάσα» από τη δεύτερη θέση της Φούτμπολ Λιγκ έφτασε η Νίκη. Κάνοντας καταπληκτικό ντεμαράζ στις τελευταίες αγωνιστικές κατόρθωσε να πλησιάσει στους δύο βαθμούς και είχε τη δυνατότητα ακόμη και να βρεθεί μόνη εκεί, εφόσον κέρδιζε τον Ιωνικό.
Ωστόσο σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι δεν τα κατάφερε, όχι γιατί δεν έπαιξε καλά. Τουναντίον παρουσιάστηκε καλά διαβασμένη και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να την απειλήσουν πολλές φορές. Ωστόσο στις κρίσιμες στιγμές στάθηκε άτυχη, ενώ πλήρωσε ακριβά τις δύο στιγμές αδράνειας στην άμυνά της. Σε δύο λάθη υπέπεσε η «κυανόλευκη» οπισθοφυλακή και τα πλήρωσε ακριβά, καθώς δέχθηκε ισάριθμα τέρματα, με συνέπεια να χάσει με 2-0.

Αυτή η ήττα είχε συνέπειες, καθώς ο δεύτερος Ιωνικός πήγε στο +5 από τη Νίκη, η οποία είδε τον Ολυμπιακό και τον ΟΦ Ιεράπετρας να την προσπερνούν κερδίζοντας την Καλαμάτα και την Τρίγλια αντίστοιχα, με τους Κρητικούς να έχουν νικήσει στα «χαρτιά» το παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Έτσι το βολιώτικο συγκρότημα οπισθοχώρησε στην 6η θέση, όπου ισοβαθμεί με την Καβάλα και τον Διαγόρα, τον οποίο υποδέχεται ην επόμενη αγωνιστική.
Τα παραπάνω δεν φαίνεται να επηρεάζουν το «κυανόλευκο στρατόπεδο», όπου κανείς δεν απογοητεύονται. Αντιθέτως έχουν πεισμώσει για να ανακάμψουν άμεσα, κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του και ο Στάικος Βεργέτης.
«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μη μας πάρει από κάτω αυτή τη στιγμή. Να σταθούμε στα πόδια μας και να δούμε τους επόμενους αγώνες» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του και έχει απόλυτο δίκιο. Οι «κυανόλευκοι» έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους και είναι στο χέρι τους να επιστρέψουν στις επιτυχίες

Την Κυριακή στις 13.00 το παιχνίδι Νίκη-Διαγόρας
Την Κυριακή θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Νίκης με τον Διαγόρα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ. Το ματς θα αρχίσει στις 13.00, προκειμένου να διευκολυνθούν οι Ροδίτες στην επιστροφή τους στο νησί.
Ήδη η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές έχουν στρέψει την προσοχή τους στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτό εναντίον του Διαγόρα. Ωστόσο στο μυαλό του Στάικου Βεργέτη βρίσκονται και οι άλλοι αγώνες που ακολουθούν.
Μάλιστα ο 43χρονος προπονητής βρέθηκε προχθές στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης και παρακολούθησε τη συνάντηση Ολυμπιακού-Καλαμάτας. Ο κ. Βεργέτης «κατασκόπευσε» τους «ερυθρόλευκους» τους οποίους αντιμετωπίζει η ομάδα του στην 21η αγωνιστική και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για εκείνον, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για το πώς αγωνίζεται ο Ολυμπιακός κάτω από τις οδηγίες του νέου του προπονητή, Λεωνίδα Βόκολου.

Στις 21/2 η απολογία της Νίκης για τον αγώνα με το Αιγάλεω
Ασφαλώς την ΠΑΕ Νίκη απασχολούν κι άλλα θέματα που δεν άπτονται του αγωνιστικού τομέα. Ο λόγος φυσικά για την κλήση σε απολογία για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ.
Η βολιώτικη ΠΑΕ θα βρεθεί ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Οι «κυανόλευκοι» θα καθίσουν στο εδώλιο μαζί με την ΠΑΕ Αιγάλεω, αν και δεν φέρουν ευθύνη για τα επεισόδια τα οποία προκάλεσαν οι οπαδοί των φιλοξενουμένων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο αναφέρει τα κάτωθι:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας κάλεσε σε απολογία:
– Την Παρασκευή 21/2/2020 και ώρα 13:00 την ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15 παρ 4α του Πειθαρχικού Κώδικα και 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Νίκη Βόλου, 2/2/2020).
– Την Παρασκευή 21/2/2020 και ώρα 13:00 την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15 παρ 3α και 4α του Πειθαρχικού Κώδικα και 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, 2/2/2020)».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ετοιμότητα

  «Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους γονείς και τους υποψηφίους ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και…

28 Μαΐου 2024

17χρονος Τυνήσιος ξυλοκόπησε και στραγγάλισε 28χρονη όταν γέλασε κατά τη διάρκεια του σεξ

Φρικτό θάνατο από τα χέρια ενός 17χρονου Τυνήσιου, ο οποίος τηνη ξυλοκόπησε και τη στραγγάλισε…

28 Μαΐου 2024

Διαδικτυακή στρογγυλή τράπεζα «Η Θρησκεία στον Δημόσιο Χώρο: Μεταξύ Φονταμενταλισμού, Λαϊκισμού και Δημοκρατίας»

Η επόμενη εκδήλωση του κύκλου «Καιρός του ποιήσαι» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024,…

28 Μαΐου 2024

«Εκκρεμούν PELION & THESSALY PASS – Κίνδυνος να χαθούν οι μήνες της θερινής σεζόν»

Σε κοινοβουλευτική Ερώτηση προχώρησε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σχετικά με τη σημαντική…

28 Μαΐου 2024

Ο Δήμος Αλμυρού για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών οικοπέδων για τον καθαρισμό τους

Τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών οικοπέδων για τον καθαρισμό τους ενόψει του θέρους, προς αποφυγή πρόκλησης…

28 Μαΐου 2024

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου παρουσιάζει το σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών του αυτοκινητόδρομου που αξιοποιεί την τεχνολογία της ΙΒΜ

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. (Aegean Motorway S.A.), παραχωρησιούχος εταιρεία που διαχειρίζεται τον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ Τμήμα…

28 Μαΐου 2024