Αθλητισμός

Δεν “αγγίζουν” τον Ολυμπιακό οι φήμες που κυκλοφόρησαν

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ μπαίνει στην τελική του ευθεία αφού απομένουν πέντε μόλις αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του. Ο Ολυμπιακός Βόλου εξακολουθεί να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα και παρά τα διάφορα σενάρια που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες παραμένει προσηλωμένος στον στόχο του που δεν είναι άλλος από την επάνοδό του στη Γ’ Εθνική.

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό και έχουν να κάνουν με μελλοντική απορρόφηση άλλου συλλόγου. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μόνο η Γενική Συνέλευση των μελών του θα μπορούσε να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο εφόσον το έφερνε προς συζήτηση η διοίκηση του Ερασιτέχνη, αλλά δεν υπάρχει καμία πρόθεσή της για κάτι τέτοιο. Εξάλλου, ουδείς έχει απευθυνθεί στο Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κάνοντας σχετική πρόταση.

Το όλο θέμα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους του συλλόγου ως ανύπαρκτο και όπως είναι λογικό απορούν πως κυκλοφόρησε αυτή η φήμη την δεδομένη χρονική στιγμή που πλησιάζει και το ντέρμπι τίτλου με την Αγία Άννα. Η ουσία είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν «τσίμπησαν». Παραμένουν όλοι προσηλωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και στη συνέχεια της ανόδου στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ.

Τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος τα έχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος με τετραετή θητεία όπως όρισαν τα ίδια τα μέλη του συλλόγουκαι μάλιστα με συντριπτικό ποσοστό στην Γενική Συνέλευση του περασμένου Μαΐου. Αυτό είναι απόλυτα ξεκάθαρο…

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε όλους τους στόχους του. Την περασμένη Κυριακή δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, αλλά πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στο Βελεστίνο επί του Ρήγα μένοντας στο +2 από την Αγία Άννα στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη πήρε εύκολα την πρόκριση και για τα ημιτελικά του Κυπέλλου φιλοδωρώντας με μισή ντουζίνα γκολ την Α.Ε. 2002.

Στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και μετά από 21 παιχνίδια ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος με 58 βαθμούς (μετρά 19 νίκες, μία ισοπαλία, μία ήττα), ενώ η δεύτερη Αγία Άννα έχει 56 (με 18 νίκες, δύο ισοπαλίες, μία ήττα).

Το Σαββατοκύριακο οι δύο διεκδικητές θα είναι γηπεδούχοι σε αγώνες με ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, τον Πανιώνιο και την Αγχίαλο αντίστοιχα, ενώ η 23η αγωνιστική περιλαμβάνει το μεταξύ τους ντέρμπι με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

Θα ακολουθήσουν εκτός έδρας ματς και για τους δύο για την 24η ημέρα, με το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου να παίζει στο Σέσκλο με την Ακρόπολη και με αυτό του Δημήτρη Φραγκούλη να αντιμετωπίζει στο βοηθητικό του ΕΑΚ τον Τοξότη. Στην 25η αγωνιστική θα έχουμε τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Σαρακηνός και Αγία Άννα-Αστέρας, ενώ στην 26η και τελευταία αγωνιστική ο μεν Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Σκιάθο για να παίξει με την τοπική ομάδα, ενώ η Αγία Άννα θα αντιμετωπίσει τον Θησέα στο γήπεδο της Αγριάς.

Γίνεται κατανοητό ότι η αναμέτρηση Ολυμπιακός-Αγία Άννα θα είναι αυτή που εν πολλοίς θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Μάλιστα αν η ομάδα του Στέλιου Αρσένου πάρει το «τρίποντο» και ξεφύγει πέντε βαθμούς ουσιαστικά θα έχει «αγκαλιάσει» τον τίτλο και θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται τα μπαράζ ανόδου.

Επίσης, Ολυμπιακός και Αγία Άννα θα κοντραριστούν και στον ημιτελικό του Κυπέλλου, μετά τις προκρίσεις τους επί της Α.Ε. 2002 και του Ατρομήτου αντίστοιχα. Χωρίς αμφιβολία οι δύο μονομαχίες τους θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται από τώρα για βροντερό «παρών» στις κερκίδες του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πάνω από 370 συλλήψεις τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλία

Κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου του έτους 2024, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής…

8 Μαρτίου 2024

Επιστροφή στις επιτυχίες ψάχνει η Νίκη

Την προσεχή Δευτέρα ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος στον βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 με…

8 Μαρτίου 2024

Boeing 777 χάνει τροχό εν ώρα πτήσης και αναγκάστηκε σε προσγείωση – Δείτε βίντεο με τη στιγμή της αποκόλλησης

Επιβατικό αεροσκάφος Boeing 777 έκανε κατεπείγουσα προσγείωση στο Λος Άντζελες χθες Πέμπτη, αφού έχασε ελαστικό…

8 Μαρτίου 2024

Εξαρθρώθηκε μεγάλη συμμορία που νόθευε τόνους καυσίμων και ποτών – Είχαν στήσει κύκλωμα με κέρδη εκατομμυρίων ευρώ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εισήγαγαν και παρήγαγαν χημικά προϊόντα για τη νόθευση…

8 Μαρτίου 2024

Δίωξη για θανάτωση ζώου στον Ελβετό που πυροβόλησε σκύλο μπροστά στον ιδιοκτήτη του

Βαθιά θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει το τσουχτερό πρόστιμο…

8 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την επίθεση , νονοί και ποινικοί στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσων βρίσκονταν στο σημείο της έκρηξης την ώρα της βομβιστικής επίθεσης τα…

8 Μαρτίου 2024