Τοπικά

Δεν ψηφίζει το νέο μνημόνιο ο Κ. Δελημήτρος – Περιμένει από τον Αλ. Τσίπρα να το πάρει πίσω

b350c651681616b79aa4cb55919848c6_L

Απορρίπτει ως καταστροφικό για τη χώρα το νέο μνημόνιο που θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Δελημήτρος, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος και πολλοί σύντροφοί του επιμένουν στις απόψεις τους και στο κείμενο που υπέγραψαν πριν από λίγες ημέρες. Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο κ. Δελημήτρος εξέφρασε την άποψη ότι ο πρωθυπουργός έχει το ηθικό ανάστημα να πειστεί και να το πάρει πίσω.

«Τα μέτρα αυτά καταστρέφουν την οικονομία, τον ελληνικό λαό και εξαϋλώνουν την Αριστερά. Άλλωστε αυτό είχαν σαν στόχο οι Ευρωπαίοι ηγέτες που είναι υπάλληλοι των τραπεζιτών. Ευτυχώς ο ελληνικός λαός είπε ένα τεράστιο όχι που τους συντάραξε. Υπάρχει καιρός ο Αλέξης Τσίπρας να το δει και να το πάρει πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τόνισε, επίσης, ότι αν κάποιοι επεξεργάζονται σχέδια να στηριχθούν σε κόμματα που ο ελληνικός λαός έβαλε με την ψήφο του στην άκρη, αυτό δεν είναι έντιμο. «Οφείλουμε να επιλέξουμε ένα άλλο δρόμο. Αυτός των μνημονίων γνωρίζουμε ότι οδηγεί στην καταστροφή. Κάποιοι δημοσιογράφοι έσπευσαν να βγάλουν συμπεράσματα για τη στάση μου, στο όριο της ανηθικότητας θα έλεγα. Θα διαψευστούν. Ο πρωθυπουργός έχει το ηθικό ανάστημα να ανακαλέσει και να πάρει πίσω τα επαχθή αυτά μέτρα», κατέληξε ο κ. Δελημήτρος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το