Τοπικά

Δεν πήγε ο Κ. Αγοραστός στη συνέντευξη με τον Αχ. Μπέο

Δεν παρέστη τελικά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο του Βόλου. Ο Αχ. Μπέος, χωρίς τον Κ. Αγοραστό δίπλα του, υποστήριξε ότι η παρουσία του Περιφερειάρχη δεν κατέστη δυνατή λόγω έκτακτου ζητήματος που προέκυψε στο υπουργείο Περιβάλλοντος.
Ωστόσο, το παρασκήνιο αναφέρει ότι ο Κ. Αγοραστός αποφάσισε χθες βράδυ να μην παραστεί στη συνέντευξη προκειμένου να αποφευχθούν οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα προκαλούσε η παρουσία του στο πλευρό του Αχ. Μπέου.
Ο Αχ.Μπέος αναφερόμενος στις σχέσεις του με τον Κ. Αγοραστό είπε ότι πριν έλθει στον Βόλο, δεν τον ήξερε καν. Η κόντρα τους καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της παρούσας θητείας, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε να κάνει με τα συμφέροντα της πόλης. «Όταν τα συμφέροντα της πόλης θίγονται, αυτός είναι ο τρόπος για να τα διεκδικήσω. Από εκεί και πέρα πρυτάνευσε η λογική. Δεν πάμε μαζί ταξιδάκια αναψυχής, ούτε για τσίπουρα», είπε.
Ο ίδιος προανήγγειλε ότι θα ανακοινώσει τους υποψηφίους του συνδυασμού του όλους μαζί και πρόσθεσε ότι έχει ξεκινήσει η αξιολόγηση και διάλογος μαζί τους.
Ο Αχ. Μπέος ανακοίνωσε τη δημοπράτηση τριών έργων στον Δήμο Βόλου, που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ. Πρόκειται για το έργο επισκευής – ενίσχυσης και ανακαίνισης του δημοτικού θεάτρου και τα έργα διαμόρφωσης πλατειών στην Αγριά και στη Νέα Αγχίαλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το