Αθλητισμός

Δεν παρασύρονται στον Ολυμπιακό Βόλου

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στη σέντρα της Φούτμπολ Λιγκ, η οποία έχει προγραμματιστεί, ως γνωστόν, για τις 28 Μαρτίου.

Βέβαια, υπάρχει ανησυχία για το τί θα ισχύσει με το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 της επόμενης περιόδου, καθώς άρχισαν να βγαίνουν προς τα έξω δηλώσεις παραγόντων, πως δεν θα περάσει η αναδιάρθρωση, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς.

«Πιστεύω δε θα γίνει η αναδιάρθρωση, γιατί τα νούμερα δείχνουν άλλα πράγματα. Από τις ομάδες δεν είναι τόσο απλό να περάσει. Δε θα περάσει. Γιατί υπάρχουν ομάδες που επί πολλά χρόνια ματώνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να δεχτούμε τον καθένα να έρθει, με τα ίδια δεδομένα χωρίς να έχει βάλει ένα ευρώ. Θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα επικρατήσει η λογική. Θα μείνουμε ένας όμιλος απλά με περισσότερες ομάδες. Αντί για 12 θα γίνουμε 14» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Απόλλων Λάρισας.

Οι 20 ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ δεν θα πρέπει να «πιαστούν» στον ύπνο και να επιμείνουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο, πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος. Γιατί αν αρχίσει το πρωτάθλημα με την υπάρχουσα προκήρυξη (δύο ομάδες ανεβαίνουν κατηγορία από κάθε όμιλο και δύο υποβιβάζονται), 12 ομάδες θα είναι ξεκρέμαστες μετά το τέλος του πρωταθλήματος και θα κινδυνεύουν να διαλυθούν, ως ΠΑΕ και να υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική. Από τη στιγμή που η πολιτεία προωθεί με νόμο την κατάργηση της Φούτμπολ Λιγκ.

Στον Ολυμπιακό Βόλου, πάντως, δείχνουν να μην επηρεάζονται και να δουλεύουν μεθοδικά στις προπονήσεις, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να κερδίσουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 μέσω του πρωταθλήματος και της κατάκτησης μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στο βόρειο όμιλο, στον οποίο θα λάβει μέρος η ομάδα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το