Παραπολιτικά

Δεν μπορούν να το ξεπεράσουν…

Τυπικές οι σημερινές συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου. Τυπικές και ήσυχες. Αν και απουσίαζε ο δήμαρχος, οι συζητήσεις στα πηγαδάκια περιστράφηκαν στη χθεσινή του παρουσία στην ομιλία Τσίπρα και στο παρασκήνιο.
Από τους συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμιζόταν σε όλους τους τόνους στους δημοσιογράφους, ότι είχε διανεμηθεί και από την Κουμουνδούρου στον Α. Μπέο, όταν εξέφρασε την θέλησή του να παραστεί στην εκδήλωση, ότι ήταν ανεπιθύμητος.
Αυτό δεν τον εμπόδισε βεβαίως να μετάσχει και να χειροκροτεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μιας και θα είχε κάμερες, είπε να πεταχτεί μια βόλτα…
Ο Γ. Μουλάς κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου περιέπαιξε τον κ. Πατσιαντά για την παρουσία Μπέου στον Τσίπρα.
«Η σιωπή μου προς απάντησή σου», ήταν η αντίδραση Πατσιαντά.
Πάντως και στον ΣΥΡΙΖΑ πολύ βαριά πήρανε την παρουσία Μπέου στην εκδήλωση. Μπορεί να μην σκέφθηκαν ότι όλο και κάποιος υποστηρικτής του Μπέου μπορεί να «τσιμπήσει» και να πιστέψει ότι ο δήμαρχος τη «γύρισε την πλάκα», οπότε να ρίξει ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το