Αθλητισμός

Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Τοξότη ο Ολυμπιακός

Μπορεί στην πρεμιέρα να τρόμαξε για να κερδίσει τον Αίαντα, αλλά το Σάββατο είχε άνετο πέρασμα από το βοηθητικό του ΕΑΚ. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 0-3 του Τοξότη κάνοντας το «δύο στα δύο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Με τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων που «κοκκίνησαν» την κερκίδα στο βοηθητικό του ΕΑΚ, η ομάδα του Στέλιου Αρσένου είχε σε όλο το ματς την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 4’ απώλεσε έφτασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Σκοπελίτη ο Μπράνος δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο Παπακώστας αστόχησε από κοντά. Στο 16’ ήταν η σειρά του Μπλατσέρη να στείλει τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 32’ ο Πετράκος εκτέλεσε φάουλ, ο Κακάμης πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παναγιώτου με τον διαιτητή Γ. Τασιόπουλο να καταλογίζει πέναλτι. Όμως η εκτέλεση του Μπλατσέρη ήταν κακή, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπράνο να αποκρούσει.

Στο 41’ ο Μπράνος μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπλατσέρη, για να φτάσουμε στο 45’+1’ και στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Πετράκος εκτέλεσε φάουλ, ο Κούλπας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Παπακώστας με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο β’ μέρος θέλοντας να «καθαρίσει» νωρίς με την υπόθεση-νίκη. Ο Μπράνος σταμάτησε το σουτ του Μπλατσέρη (49’) και την κεφαλιά του Πετράκου (50’), αλλά στο 54’ ο κ. Γ. Τασιόπουλος καταλόγισε νέο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού για ανατροπή του Μπλατσέρη από τον Σούδη. Η απόφασή του δεν άλλαξε παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών της γηπεδούχου ομάδας. Αυτή τη φορά εκτελεστής ανέλαβε ο Πετράκος, που στο 55’ σημάδεψε σωστά και έγραψε το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα ο κ. Αρσένος αντικατέστησε τον Μπλατσέρη. Αυτό δεν άρεσε στον 31χρονο εξτρέμ που εμφανώς εκνευρισμένος κατά την αποχώρησή του δεν έδωσε το χέρι σε συμπαίκτες και προπονητή. Αυτό ήταν το μοναδικό μελανό σημείο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι.

Πάντως, με τον Ολυμπιακό να έχει «αέρα» δύο τερμάτων ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στην συνέχεια. Ο Τοξότης είχε να επιδείξει ένα σουτ του Βαλωτή που πέρασε άουτ στο 56’, ενώ στο 79’ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Γκαλίτσιου σε προσπάθεια του Πάσχου, με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς. Όσο για το 0-3 διαμορφώθηκε στο 88’ μετά από σέντρα του Κ.Σ. Καμπέρη και ωραία κεφαλιά του Κατσαγεωργίου. Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο 17χρονος Βασίλης Σταυραντώνης που αποκτήθηκε από την Κ19 της ΠΑΕ Βόλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου (73’ Γερακίνης), Σούδης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Δεμίρης (65’ Πάσχος), Κόφφας (65’ Παπουτσής), Μπραχόλι, Κωνσταντάκος (73’ Βλάχος), Βαλωτής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Σταυράκης, Κακάμης (77’ Σταυραντώνης), Κ.Σ. Καμπέρης, Παπακώστας, Κούλπας (77’ λ.τρ. Παπαδήμος), Γκαλίτσιος, Πετράκος (69’ Κατσαγεωργίου), Θ. Κυρίτσης, Μπλατσέρης (57’ Τζέκα), Σκοπελίτης, Σέττος (69’ Καρατσόλης).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Νέα αρχή για τον τόπο μας: «Προετοιμάζεται το Νότιο Πήλιο για την αντιπυρική περίοδο;»

Την έντονη ανησυχία τους για τον βαθμό ετοιμότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου, κατά την έναρξη…

16 Μαρτίου 2024

Ανοιχτή συζήτηση για τον Ο.Δ.Υ.Θ. Α.Ε. από τον Σύλλογο Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την…

16 Μαρτίου 2024

Η στιγμή που εκπαιδευτικός έσωσε με τη λαβή Χάιμλιχ μαθήτρια που πνιγόταν – Δείτε βίντεο

Στιγμές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε φροντιστήριο στην Τουρκία όταν μια μαθήτρια ένιωσε να πνίγεται από πλαστικό…

16 Μαρτίου 2024

Νέο βίντεο από την Μονή των σκανδάλων – Κουβαλούσαν κρυφά βαρύ αντικείμενο που θυμίζει χρηματοκιβώτιο

Νέες εικόνες έρχονται στην δημοσιότητα από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της Μονής Αββακούμ της Κύπρου…

16 Μαρτίου 2024

Πάτρα – Καθαρά Δευτέρα: 45 περιστατικά μέθης το πρώτο βράδυ του τριημέρου – Τα 5 πήγαν νοσοκομείο

Επεισοδιακό ήταν το πρώτο βράδυ του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στην Πάτρα καθώς μόνο οι…

16 Μαρτίου 2024

Παγκάκι

Παγκάκι βρίσκεται μέσα στον Κραυσίδωνα. Φαίνεται ότι μετά τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου κάποια παγκάκια που…

16 Μαρτίου 2024