Αθλητισμός

Δεν αποδέχεται τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό Β. ο Κώστας Σταματίου

Με προσωπική του δήλωση, ο Κώστας Σταματίου τονίζει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να αποδεχθεί τη θέση του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Σταματίου:

“Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της διοίκησης του Ερασιτέχνη για να βοηθήσω στη στελέχωση ενός νεανικού ρόστερ, ώστε η ομάδα να μπορέσει να συμμετέχει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ήταν υποχρέωσή μου απέναντι στην ομάδα την οποία υπηρέτησα για πολλά χρόνια, ως ποδοσφαιριστής και προπονητής.
Θεωρώ, ότι με τις όποιες δυσκολίες ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει αυτή τη στιγμή μια νεανική ομάδα, γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον. κ. Θεοδοσιάδη και του συνεργάτες του και πιθανή ενίσχυση με δύο τρεις μεταγραφές έμπειρων παικτών, η ομάδα θα κάνει εξαιρετική πορεία.
Ενημέρωσα τη διοίκηση, ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορώ να αποδεχθώ επίσημα τη θέση του τεχνικού διευθυντή για τη συνέχεια, καθώς δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις και ευθύνες που προκύπτουν από αυτή.
Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε όλους”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το