Τοπικά

Δέματα σε απόρους και διατακτικές από την ΕΒΟΛ

Σε συνεργασία με 15 ενορίες, η ΕΒΟΛ θα μοιράσει 400 δέματα σε άπορες οικογένειες όπως ανακοίνωσε ο κ. Νικήτας Πρίντζος. Τα δέματα θα περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα ενώ θα δοθούν και 50 ευρώ σε διατακτικές.  Η διανομή θα γίνει  την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, από τους ιερείς και την Εκκλησιαστική Επιτροπή, στον αύλειο χώρο των ιερών ναών.

Αρχικά τα δέματα θα συγκεντρωθούν σε πέντε ενορίες και συγκεκριμένα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίου Βασιλείου, Ευαγγελιστρίας, Μεταμορφώσεως και Αναλήψεως,  προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και από εκεί θα μοιραστούν στους υπόλοιπους ναούς της πόλης.

Αναφερόμενος στα οικονομικά του Συνεταιρισμού και στο γεγονός ότι η φετινή χρονιά κλείνει με τζίρο για την ΕΒΟΛ πάνω από 18 εκ. ευρώ και περισσότερα από 2 εκ. ευρώ κέρδη, ο κ. Πρίντζος ανακοίνωσε ότι για τη νέα χρονιά έχουν τεθεί ιδιαίτερα  σημαντικοί στόχοι , όπως η κυκλοφορία από τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενός νέου γάλατος, διάρκειας 15 ημερών, που θα διοχετευθεί στα νησιά του Αιγίου και του Ιονίου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το