Τοπικά

Δεκάδες Βολιώτες στο εδώλιο για παράνομο στοιχηματισμό

Άρχισε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας η συζήτηση της υπόθεσης παράνομου στοιχηματισμού, που είχε αποκαλυφθεί τον Δεκέμβριο του 2012 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν δεκάδες Βολιώτες, που κατηγορούνται, τόσο σε βαθμό κακουργήματος, όσο και σε βαθμό πλημμελήματος. Το Δικαστήριο ανέγνωσε τα ονόματα των κατηγορουμένων και διέκοψε την συνεδρίασή του για τις 10 Ιανουαρίου 2019. Σύμφωνα με έγκυρο νομικό και με βάση του ότι το Δικαστήριο θα συνεδριάζει δύο ημέρες κάθε μήνα και θα ασχολείται με την συζήτηση της υπόθεσης, αυτή δεν προβλέπεται να ολοκληρωθεί πριν το ερχόμενο καλοκαίρι…
Στην υπόθεση, που είχε συνταράξει την τοπική κοινωνία, κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος είναι 79 Βολιώτες, ενώ σε βαθμό πλημμελήματος άλλοι 44, ορισμένοι εκ των οποίων ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Μάλιστα σε ορισμένα από τα εν λόγω καταστήματα είχε μπει λουκέτο εκείνη την περίοδο. Οι δώδεκα από τους κατηγορούμενους, που είναι και οι βασικοί, φέρονται να είχαν συστήσει δύο ομάδες, στις οποίες είχαν διακριτικούς ρόλους. Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είχαν ενταχθεί και συμμετείχαν σε αυτές.
Η συζήτηση της υπόθεσης είχε αναβληθεί ήδη τρεις φορές μέχρι σήμερα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το