Τοπικά

Δέκα περιπτώσεις ανάκλησης αδειών καταστημάτων σήμερα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Δέκα συνολικά περιπτώσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για την ανάκληση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας τους θα εξετάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου, η οποία θα συνεδριάσει σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου (1 μ.μ.). Νωρίτερα, στις 12.30 μ.μ. θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή με έξι συνολικά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Στη συνεδρίαση της ΕΠΖ θα συζητηθούν ακόμη και δυο περιπτώσεις αφαίρεσης άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, καθώς επίσης θα ληφθεί απόφαση για τη διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντος περιπτέρου που βρίσκεται στην οδό Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη στη Ν. Ιωνία Δήμου Βόλου (υπ αριθ. 63/2016 απόφαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ν. Ιωνίας).
Όπως προαναφέρθηκε, στις 12.30 μ.μ. την ερχόμενη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει και η Οικονομική Επιτροπή, η οποία μεταξύ άλλων θα συζητήσει για την έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2016 Έκθεση αποτελεσμάτων του προϋπολογισμού του Δήμου για το Γ τρίμηνο του έτους 2016 για τον έλεγχο υλοποίησής του, την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2016, την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση έκτασης 50 τ.μ. στο νοτιοδυτικό τμήμα του οικοπέδου που βρίσκεται στις οδούς Λαμπράκη-Σαρανταπόρου-Παπακυριαζή στη συνοικία των Παλαιών Βόλου και την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση έκτασης 18 τ.μ. περίπου, που βρίσκεται πλησίον Κοιμητηρίου Σέσκλου της Δ.Ε. Αισωνίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το