Τοπικά

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε 100 κατοίκους των οικισμών Ρομά, σε Αλιβέρι, Αγ. Παρασκευή και Νεάπολη

Μετά από αίτημα του Δήμου Βόλου και συνεννοήσεις του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου με τους υπευθύνους της Πολιτικής Προστασίας, του ΕΟΔΥ, του Νοσοκομείου Βόλου και της Διεύθυνσης Υγείας, πραγματοποιούνται από το πρωί σήμερα από ειδικά ιατρικά κλιμάκια οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε 100 κατοίκους των οικισμών Ρομά, σε Αλιβέρι, Αγ. Παρασκευή και Νεάπολη, στο πλαίσιο πάντα της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και τον έγκαιρο εντοπισμό κρουσμάτων

Ο κ. Μπέος σε δηλώσεις του σημείωσε ότι σε αυτές τις κρίσιμες ώρες δεν χωρούν προσωπικές πολιτικές και δεν επιτρέπεται προσωπική προβολή, αφού προέχει η προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, της υγείας των πολιτών και συνεπώς είναι ώρα προσφοράς από όλους, στο βαθμό που ο καθένας μπορεί και έχει την ευθύνη.

Ο κ. Μπέος υπογράμμισε ότι από την περασμένη Παρασκευή η Δημοτική Αρχή απέστειλε αιτήματα για την πραγματοποίηση των ελέγχων στην Πολιτική Προστασία, τον ΕΟΔΥ, το Νοσοκομείο Βόλου και την Διεύθυνση Υγείας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα και σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι αναγκαίοι έλεγχοι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το