Θ Plus

«Δεχόμουν μπούλινγκ γιατί μου έπεφταν τα μαλλιά, έκανα μεταμόσχευση»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για την απόφαση που πήρε να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών, λόγω της ανδρογενούς αλωπεκίας που αντιμετωπίζει.

Σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε: «Δεχόμουν μπούλινγκ που έπεφταν τα μαλλιά μου, και τον τελευταίο καιρό σας κορόιδεψα λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό έβαζα σπρέι, πούδρες και ότι υπήρχε έβαζα».

Μετά την προβολή των τηλεοπτικών του δηλώσεων, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφία που έβγαλε μαζί με τον γιατρό του.

Μεταξύ άλλων, έγραψε στη λεζάντα:

«Έφτασε η στιγμή να σας αποκαλύψω ένα μυστικό… τους τελευταίους μήνες η ανδρογενής αλωπεκία μου χτύπησε την πόρτα… λίγο το γονιδιακό, λίγο το άγχος, δυστυχώς έχασα τα μισά μου μαλλιά… εσείς βέβαια δεν το καταλάβατε γιατί προσπαθούσαμε να το κρύψουμε με σπρέι, πούδρες, ίνες, make up κλπ. Δοκίμασα τα πάντα, σαμπουάν, φάρμακα, γιατροσόφια αλλά τίποτα δεν λειτουργούσε.

Κάθε πρωί έβλεπα το μαξιλάρι μου γεμάτο με τα μαλλιά μου και ήμουν ράκος ψυχολογικά. Πίστεψα ότι θα μείνω στα 32 μου χωρίς μαλλιά μέχρι που γνώρισα τον σπουδαίο ιατρό, με τον οποίο προχωρήσαμε σε μεταμόσχευση μαλλιών στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αποφάσισα να γράψω δημόσια αυτό το μήνυμα για να πω σε όλους τους άντρες πως μπορούν πλέον να αποκαταστήσουν εύκολα και ανώδυνα την απώλεια των μαλλιών τους και να ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους. Το χειρουργείο τελείωσε. Η μεταμόσχευση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σε λίγους μήνες θα έχω ξανά τα πυκνά και υγιή μαλλιά που είχα κάποτε!».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Share

Πρόσφατα άρθρα

Περίεργη υπόθεση στην Βρετανία: Η αστυνομία ερευνά μυστηριώδεις θανάτους προβάτων – Τα εντόσθια τους βρέθηκαν διασκορπισμένα

Τα εντόσθια 8 προβάτων βρέθηκαν διασκορπισμένα σε έναν κήπο και ένα χωράφι στο Κέντ, της…

2 Δεκεμβρίου 2023

myΘέρμανση: Πότε κλείνει η πλατφόρμα των αιτήσεων και πότε οι πληρωμές

Ανοιχτή θα παραμείνει η πλατφόρμα mythermansi.gr μέχρι και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου για τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, ενώ…

2 Δεκεμβρίου 2023

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ προβλέποντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα…

2 Δεκεμβρίου 2023

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Στις 22 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, αναμένεται τα κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων.…

2 Δεκεμβρίου 2023

Πρώτο Δ.Σ. και τουρνουά από τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Μαγνησίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας, που προήλθε…

2 Δεκεμβρίου 2023

Οι μεγαλύτεροι λάτρεις των Χριστουγέννων έσπασαν όλα τα ρεκόρ: Στόλισαν 555 δέντρα με πάνω από 100.000 στολίδια!

Ένα ζευγάρι από τη Γερμανία έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ φέτος τα Χριστούγεννα, στήνοντας στο…

2 Δεκεμβρίου 2023