Ελλάδα

Δανέλλης: Φταίω εγώ που δεν είχα φύγει νωρίτερα

“Φταίω εγώ που δεν είχα φύγει νωρίτερα”, από το Ποτάμι. Ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης τοποθετήθηκε για την απόφασή του σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο κ. Δανέλλης μίλησε αρχικά για τις απειλές που δέχεται και τα μηνύματα, λέγοντας πως “αλλάζει η ζωή σου”. “Πρέπει να ελέγχεις, αρχίζεις να φοβάσαι για το τι μπορεί να συμβεί”, ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής και ζήτησε να καταδικάσει όλος ο πολιτικός κόσμος.
Σε ερώτηση που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού απάντησε πως η καταδίκη των επιθέσεων από τον πολιτικό κόσμο “δεν γίνεται καθαρά”.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής είπε επίσης πως από τον Ιανουάριο του 2018, παραμονή των Φώτων συγκεκριμένα, άρχισε να δέχεται απειλές, ενώ αυτές κλιμακώθηκαν προς το Πάσχα και μετά έγιναν ρουτίνα. Δεν είχε πάει στην αστυνομία μέχρι τη στιγμή που δέχτηκαν επειλές και μέλη της οικογένειάς του.
Σχετικά με την αποχώρησή του από το Ποτάμι και τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Δανέλλης σημείωσε:
“Έπρεπε να έχω αποχωρήσει από το Ποτάμι μετά το συνέδριο όταν μειοψήφησα τότε στη συνεργασία με τη ΝΔ. Διαφώνησα δημόσια”.

Στη συνέχεια ο κ. Δανέλλης ανέφερε πως είχε διαφοροποιηθεί πολλές φορές σε πολλά ζητήματα, ενώ τόνισε πως ούτε η χτεσινή απόφαση του Ποταμιού για ψήφο κατά συνείδηση ήταν σωστή.
“Πρέπει να είναι καθαρή η θέση του Ποταμιού απέναντι σε όσους μειοψηφούν αλλά ακολουθούν τις αρχές του κόμματος”, σημείωσε με νόημα.
“Και τον Ιούνιο υπάκουσα στην απόφαση του κόμματος για ψήφο στην πρόταση δυσπιστίας. Η άποψη μου ήταν το “παρών” αλλά μου ζητήθηκε από τον Θεοδωράκη να μην επιμείνω και να υπακούσω. Όμως, όταν ψήφιζα, αν και δεν είχε πρακτική αξία, είπα ναι αλλά εξαιρουμένου του “μακεδονικού”.

Ο κ. Δανέλλης αναφέρθηκε και σε υποκρισία πολιτικών προσώπων και υποστήριξε πως έτσι δημιουργούνται φαινόμενα φασισμού.
«Γιατί να γίνουν εκλογές;» είπε. «Φανταστείτε να πάμε με αυτό το κλίμα σε εκλογές». «Δεν εντάσσομαι στον ΣΥΡΙΖΑ, θα παλέψω με τις ταπεινές μου δυνάμεις σημείωσε ο Σπύρος Δανέλλης.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το