Τοπικά

Παραδοχή Μπέου: Ο δήμος Βόλου ξήλωσε και πέταξε στον ΧΥΤΑ τα φωτιστικά του Πανθεσσαλικού

DSC04669

Η δημοτική αρχή Βόλου παραδέχθηκε σήμερα διά στόματος του Α. Μπέου και του αντιδημάρχου Καθαριότητας Δημ. Καντόλα οτι ευθύνεται για τη δολιοφθορά με τα φωτιστικά που ξηλώθηκαν από την περιοχή του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Ο κ. Καντόλας μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Ένα παραδέχθηκε οτι ο δήμος Βόλου “καθάρισε” τα φωτιστικά για να γίνει το παζάρι και όχι οι Ρομά, όπως αρχικά είχε ισχυριστεί η δημοτική αρχή. Ο κ. Καντόλας είπε, επίσης, οτι ο δήμος πέταξε τα φωτιστικά σώματα στον ΧΥΤΑ, όπως αποκάλυψε χθες η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία με φωτογραφίες και βίντεο. Μάλιστα, δικαιολόγησε την πράξη αυτή της δημοτικής αρχής λέγοντας οτι, έτσι κι αλλιώς, η συγκεκριμένη περιοχή – η οποία είχε διαμορφωθεί στο πλαίσιο των έργων που έγιναν στο Βόλο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 – παρέμενε τα τελευταία χρόνια παρατημένη. Ο κ. Καντόλας δεν απάντησε γιατί ο δήμος Βόλου δεν προχώρησε στη συντήρηση και αναβάθμιση του χώρου, αλλά επέλεξε το δρόμο καταστροφής της δημοτικής περιουσίας, ενώ απέδωσε την κριτική σε πόλεμο των Μέσων Ενημέρωσης εναντίον του Αχ. Μπέου.

Ο Α. Μπέος δήλωσε πως τα φωτιστικά απομακρύνθηκαν για να γίνει το παζάρι και ότι δεν έχει καμία δουλειά η Περιβαλλοντική να ασχολείται με τα φωτιστικά. Ήταν σάπια, είπε και ξηλώθηκαν για να γίνουν συντήρηση αλλά μόνο η χωματερή υπήρχε για να μεταφερθούν.

Ανακοίνωση
Σε σημερινή νέα ανακοίνωση του δήμου Βόλου για το θέμα αυτό επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Οι επαγγελματίες της οικολογίας, με τη συνδρομή των γνωστών “σουβλατζήδων” και λοιπών δημοσιολογούντων της πλάκας, συνεχίζουν την προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας, αποσιωπώντας γεγονότα και παρουσιάζοντας το άσπρο σαν μαύρο.

Μας κάνει εντύπωση, ακόμη και γι αυτούς, η έλλειψη της παραμικρής ευαισθησίας στα ερωτήματα που θέσαμε για ενίσχυση των «δραστηριοτήτων» τους με δημόσιο χρήμα. Ο καθένα ας συνάγει τα συμπεράσματά του. Αλίμονο για την πόλη αν συνεχίσουμε ένα διάλογο με το Λημνιό, το Γερόπουλο και το Βολιώτη.

Τέλος για την ταμπακιέρα ούτε κουβέντα από τους άθλιους συκοφάντες. Ποια προμήθεια φωτιστικών αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και πότε; Ας απαντήσουν στην κοινωνία, πριν απαντήσουν στη Δικαιοσύνη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το