Τοπικά

Citimarine: Νέο κατάστημα με μεγάλη ποικιλία ειδών ναυτιλιακού εξοπλισμού στα Παλαιά

Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει αρχίσει τη λειτουργία το Citimarine, το οργανωμένο κατάστημα πώλησης ειδών ναυτιλιακού εξοπλισμού και θαλάσσιων σπορ, στην περιοχή των Παλαιών και ειδικότερα στην οδό Πυράσου 5Α. Και μπορεί η πανδημία που ενέσκηψε, να τάραξε κάπως τα ήρεμα νερά της ιδιωτικής οικονομίας, ωστόσο οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης Μιχάλης και Νιόβη Νικολάου με την πολύχρονη γνώση και εμπειρία τους από τον ναυτιλιακό χώρο, έχουν αποδειχθεί πολύ καλοί καπετάνιοι, στο να ξεπερνούν τις δυσκολίες, έχοντας ως εφόδιο την αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνουν. «Εδώ και 24 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο εμπόριο των ναυτιλιακών χρωμάτων και φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα πιο πέρα, στην αγαπημένη μας αυτή ενασχόληση.

Άλλωστε, ζούμε σε μια παραθαλάσσια πόλη, όπου οι πολίτες αγαπούν και νοιάζονται για τη θάλασσα, θέλγονται από τα θαλάσσια σπορ, ενώ αρκετοί έχουν και σκάφη για την αναψυχή τους, αλλά και για επαγγελματικούς λόγους», τόνισαν οι ίδιοι και πρόσθεσαν πως «έτσι ανοίξαμε το Citimarine, το κατάστημα που ειδικεύεται στην πώληση ειδών ναυτιλιακού εξοπλισμού και θαλάσσιων σπορ, αρχίζοντας μια προσπάθεια, για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες». Στον πολύ όμορφο, ζεστό χώρο του καταστήματος, ο πελάτης θα βρει ό,τι χρειάζεται για το σκάφος του και το θαλάσσιο χόμπι του. Και θα νιώσει ευχάριστα, βλέποντας μια ευρεία γκάμα σε όλα είδη, με πολύ ελκυστικές τιμές, που συνδυάζουν την ποιότητα με την επάρκεια. Άλλωστε οι πελάτες μπορούν να κάνουν άνετα τις συγκρίσεις στις τιμές και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. «Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στη Θεσσαλία των εταιρειών jotun, Nautic Clean και εμπορευόμαστε φουσκωτά σκάφη, ναυτιλιακό και σωστικό εξοπλισμό, καθώς και είδη κάμπινγκ. Επίσης υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ειδών σε θαλάσσια σπορ. Η εξειδίκευσή μας είναι και στον καθαρισμό και στη συντήρηση σκαφών, γι’ αυτό και διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία καθαριστικών προϊόντων», αναφέρουν οι δύο ιδιοκτήτες και συμπληρώνουν πως «το κατάστημά μας έχει τεχνογνωσία και εμπειρία 25 ετών. Και λόγω της πολύχρονης γνώσης μας στον χώρο αυτό, προσφέρουμε πολύτιμες συμβουλές στους πελάτες μας και μοιραζόμαστε την εμπειρία μας μαζί τους, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα συντήρησης του σκάφους και ευρύτερα. Άλλωστε δεν υπάρχει πρόβλημα, που δεν έχει λύση και αυτό το ξέρουν οι πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια». Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Citimarine η ανταπόκριση του κόσμου είναι θερμή.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες για τη στήριξή τους και πόσο ένθερμα αγκάλιασαν το νέο μας αυτό εγχείρημα. Εμείς θα είμαστε συνεχώς διπλά τους, για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους», υπογράμμισαν ο Μιχάλης και Νιόβη Νικολάου. Η επιχείρηση προβαίνει σε δωρεάν κατ’ οίκον παράδοση των προϊόντων που αγοράζουν οι πελάτες. Μάλιστα η εμβέλειά της είναι πολύ μεγάλη, ενδεικτικό του γεγονότος πως το πελατολόγιο προέρχεται από όλη την Ελλάδα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το