Τοπικά

Χτύπησε με σιδερολοστό τον πατέρα του 30χρονος στον Βόλο

Κατηγορούνταν ότι χτύπησε με σιδερολοστό τον πατέρα του και τον έστειλε στο Νοσοκομείο και χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντάς του συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το επεισόδιο φέρεται να είχε συμβεί στις 10 Μαίου του 2019 στον Βόλο και ο 30χρονος φερόμενος ως δράστης κρίθηκε χθες ένοχος για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση. Μάλιστα το επεισόδιο φέρεται να είχε συμβεί σε καφενείο, όπου βρισκόταν ο πατέρας του κατηγορούμενου, με τον ηλικιωμένο να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο με μώλωπες.

Ο 30χρονος αρνήθηκε την σε βάρος του κατηγορία και υποστήριξε στην απολογία του μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του του είχε επιτεθεί πρώτος.

Ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής υποστήριξε μεταξύ άλλων στην αγόρευσή του, ότι τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα και ο αδερφός του κατηγορούμενου, του είχαν δώσει κατά καιρούς πολλές ευκαιρίες για να αλλάξει, αλλά ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της μητέρας του και δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Υποστήριξε ακόμη πως είχε μεταβεί με συνοδεία μπράβου, για να χτυπήσει τον πατέρα του, άποψη που ωστόσο αντέκρουσε ο κατηγορούμενος, υποστηρίζοντας πως ήταν φίλος του, που τον μετέφερε με μοτοσικλέτα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το