Τοπικά

Χρυσοβελώνη για Μπέο: Όταν χρηματοδοτούνται οι κόμβοι λες ευχαριστώ- Αν δεν το κάνεις, δεν έχεις μπέσα και ήθος»

Την Κυβέρνηση που χρηματοδότησε τους κυκλικούς κόμβους του Βόλου , αλλά που ο Α. Μπέος -ο οποίος μίλησε για λογαριασμό για της δημοτικής αρχής στα ΜΜΕ  δεν ευχαρίστησε και δεν αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση- υπερασπίζεται με δήλωσή της η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και του επιτίθεται. Η π. υφυπουργός που ανέλαβε την προώθηση των έργων για την χρηματοδότησή τους δηλώνει πως η Κυβέρνηση ικανοποίησε το αίτημα , η Κυβέρνηση έδωσε τα χρήματα και τονίζει πως «όταν ζητάς δύο κόμβους και εντάσσονται τέσσερις, οφείλεις να ευχαριστήσεις για τη συνεργασία. Αν δεν το κάνεις, δεν έχεις μπέσα και ήθος…».

Σε δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη ανέφερε:

«Η ολοκλήρωση του πρώτου κυκλικού κόμβου είναι γεγονός για την πόλη του Βόλου, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Η ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης κάνει την αρχή της από τη δημιουργία του κόμβου στην οδό Λαρίσης, με την ευχή άμεσα να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιποι ενταγμένοι για το Βόλο κόμβοι, στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων.

Σ’ αυτό το σημείο όμως θα πρέπει να ενεργοποιήσω την αδρανή μνήμη του κ. Αχιλλέα Μπέου ο οποίος – στις βαρύγδουπες δηλώσεις του στα ΜΜΕ – λησμόνησε να αναφερθεί στους χρηματοδότες αυτού του έργου: Η σημερινή Κυβέρνηση που καθημερινά υποτιμά, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζης , ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γ. Δέδες, είναι αυτοί τους οποίους που πρώτα απ’ όλους έπρεπε να ευχαριστήσει ο κ. Μπέος. Γιατί τίμιο και ηθικό είναι να αναφέρεσαι σ’ αυτούς που συνέδραμαν και σ’ αυτούς που δέχθηκαν να ενταχθούν τα έργα στο αντίστοιχο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, για το καλό της πόλης. Γιατί όταν ζητάς δύο κόμβους και εντάσσονται τέσσερις, οφείλεις να ευχαριστήσεις για τη συνεργασία. Αν δεν το κάνεις, δεν έχεις μπέσα και ήθος…»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το