Ελλάδα

Χρυσοβελώνη: Ανοιχτό για τους ΑΝΕΛ το ζήτημα Μουζάλα

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ
Στάση ζωής αποτελεί για τον κ. Καμμένο το θέμα της Μακεδονίας και το ζήτημα που προέκυψε με τον κ. Μουζάλα και θα το προσεγγίσουν την Τετάρτη ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, είπε η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο Πρακτορείο fm, χαρακτήρισε «πολύ σοβαρή» για τους ΑΝΕΛ την αναφορά που έκανε ο κ. Μουζάλας και επιβεβαίωσε ότι το ζήτημα παραμένει ανοιχτό με δεδομένο ότι προηγούνται η κρίσιμη –όπως τη χαρακτήρισε- Σύνοδος Κορυφής για το προσφυγικό, αλλά και η συζήτηση στη Βουλή, την Τρίτη, για θέματα διαφθοράς, διαπλοκής και δικαιοσύνης.

«Για εμάς η αναφορά του κ. Μουζάλα στο θέμα της Μακεδονίας είναι πάρα πολύ σοβαρή, διότι όπως καταλαβαίνετε για τον Πάνο τον Καμμένο το θέμα της Μακεδονίας αποτελεί στάση ζωής εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια» είπε και πρόσθεσε: «Το θέμα του κ. Μουζάλα, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει για μας ανοιχτό, θα το προσεγγίσουν πάλι οι δύο αρχηγοί την Τετάρτη».

Ωστόσο, επέκρινε όσους υποστηρίζουν ότι δημιουργήθηκε θέμα κυβερνητικής συμμετοχής εξαιτίας της αναφοράς του κ. Μουζάλα στην πΓΔΜ, επισημαίνοντας ότι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ δεν απομακρύνθηκαν ποτέ και ότι οι σχέσεις τους εξακολουθούν να είναι άριστες.

«Η εμπιστοσύνη μας ασφαλώς και παραμένει προς την κυβέρνηση. Απλώς οι ΑΝΕΛ δεν παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα όχι στον κ. Μουζάλα ως άνθρωπο και ως υπουργό» είπε χαρακτηριστικά και καταλήγοντας παραδέχτηκε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έδωσε θετικά δείγματα γραφής στο ζήτημα διαχείρισης των προσφυγικών ροών και ότι συνεργάζεται άψογα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας, Π. Καμμένο.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το