Αθλητισμός

«Χρυσός» με παγκόσμιο ρεκόρ νέων ο αθλητής του ΝΟΒΑ Κ. Λιβογιάννης

Εντυπωσιακός ήταν και χθες ο Κωνσταντίνος Λιβογιάννης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νέων στο Τομσκ της Ρωσίας. Μετά το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. με διπλά πέδιλα ο αθλητής του ΝΟΒΑ ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στα 400μ. διπλά πέδιλα.
Μάλιστα με την επίδοσή του (3:33:69) κατόρθωσε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ νέων, αλλά ταυτόχρονα και το πανελλήνιο ρεκόρ νέων και… ανδρών αποδεικνύοντας το μεγάλο του ταλέντο.
Ο ίδιος πανευτυχής δήλωσε στη «Θ»: «Νομίζω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και τα 400μ. διπλά πέδιλα είναι το αγώνισμά μου. Μετά το χρυσό στα 200μ. είχα εξαιρετική ψυχολογία και όλα πήγαν καλά με φανταστικό χρόνο, που είναι και ρεκόρ».
Χθες η ελληνική σημαία ανέβηκε για δεύτερη φορά στον υψηλότερο ιστό για τον Βολιώτη πρωταθλητή, πράγμα που τον γέμισε με υπερηφάνεια. «Ήταν μεγάλη τιμή και συγκίνηση για μένα. Ένιωσα πολύ υπερήφανος που άκουγα τον εθνικό ύμνο και μάλιστα για δεύτερη φορά» ήταν το σχόλιο το Κωνσταντίνου Λιβογιάννη.
Ο αθλητής του ΝΟΒΑ ολοκλήρωσε χθες την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νέων με συγκομιδή δύο χρυσών μεταλλίων και μιας 7ης θέσης με τη μικτή ομάδα 4Χ100 με διπλά πέδιλα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το