Αθλητισμός

Χρυσό 13αρι συμμετοχών έπιασε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου πστον 8ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Ξηρολιβάδου

Χρυσό 13αρι συμμετοχών έπιασε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου που συνέχισε τη δράση του με διήμερη αποστολή και συμμετοχή στον 8ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Ξηρολιβάδου 14 χιλιομέτρων.
Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο Σέλι Βέροιας και αντίθετα από την ονομασία της είναι καταπράσινη. Η διοργάνωση προσέφερε τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να κατασκηνώσουν, ενώ φρόντισε να υπάρχουν τα απαιτούμενα ώστε να ψήσουν σε ασφαλή χώρο. Ο αγώνας αφιερώθηκε στη μνήμη του πρωταθλητή αγώνων βουνού από τη Βέροια Γιάτσεκ Μπόγκοτς που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο σε εργατικό ατύχημα.

Οι δρομείς του ΣΔΥΒ που έτρεξαν στον αγώνα του Ξηρολίβαδου είναι:

Γιώργος Καλαντζής
Θωμάς Μαλιαχόβας
Γιάννης Παπαδόπουλος
Δημήτρης Οικονόμου
Παντελής Ζήσης
Δημήτρης Ρούσης
Μάριος Μιχαλόπουλος
Νίκος Μήλιος
Σάκης Κράβαρης
Γιώργος Αλμπανούδης
Χαράλαμπος Γιώτας
Αλεξία Τζήμου
Αποστόλης Απλαντής

Η συνέχεια…

Αθλητές του συλλόγου θα τρέξουν αυτό το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου στο 8ο Zagori Mountain Running και στις 29 Ιουλίου στο Karpenissi Energy Run.

Ο σύλλογος τη προηγούμενη βδομάδα ανακοίνωσε όλους τους αγώνες για τους οποίους προγραμματίζει μαζική συμμετοχή μέσα στο 2018, όπως και αυτούς που θα διοργανώσει ή θα συνδιοργανώσει. Προσεχώς θα προστεθούν και άλλοι αγώνες, όποτε αυτοί θα ανακοινώνονται από τις διοργανώσεις. Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στο σάιτ του συλλόγου sdyvolou.gr , επίσης δίνονται από τα μέλη του συλλόγου, καθώς και στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 όπου γίνονται αποκλειστικά οι εγγραφές.

Σημειώνεται σε προσθήκη της ανακοίνωσης της προηγούμενης βδομάδας, ότι άνοιξαν και οι εγγραφές για τον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον παράλληλο αγώνα 5 χιλιομέτρων που θα γίνουν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου το βράδυ. Το ποσό συμμετοχής είναι 12 και 7 ευρώ για τον κάθε αγώνα αντίστοιχα. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν αρκετά νωρίς, και πιο συγκεκριμένα ένα μήνα πριν τον αγώνα, τη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το