Τοπικά

Χρυσά «διαμαντάκια» από το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη στα Άνω Λεχώνια

Νέες σημαντικές βραβεύσεις σε διεθνές επίπεδο απέσπασε το φημισμένο πλέον «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη από τα Άνω Λεχώνια επιβεβαιώνοντας την ξεχωριστή ποιότητα και γεύση συνδυασμένη με τις σπουδαίες φαρμακευτικές ιδιότητές του.
Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» βραβεύτηκε με δύο χρυσά βραβεία για το αγουρέλαιο και το βιολογικό ελαιόλαδο στον διαγωνισμό ATHENA IOOC 2020 που διεξήχθη στην Αθήνα με τη συμμετοχή 400 επιχειρήσεων και παραγωγών του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για το έναν από τους σπουδαιότερους διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και επικεντρώνονται στο ελαιόλαδο και τις πολύτιμες ιδιότητές του.
Ακόμη το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έλαβε δύο χρυσά βραβεία στον διεθνή ξακουστό διαγωνισμό του Λονδίνου, LONDON IOOC 2020, επίσης για το αγουρέλαιο και το βιολογικό ελαιόλαδο. Παράλληλα βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο για τις καινοτόμες μεθόδους που εφαρμόζει η επιχείρηση και τις υψηλές πολυφαινόλες που παράγονται από το ελαιόλαδό της και είναι ό,τι καλύτερο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις νέες αυτές βραβεύσεις του ελαιόλαδου που παράγουμε. Η επιτυχία, όμως είναι συνολικά της περιοχής μας, καθώς μέσα από τις διακρίσεις στους διαγωνισμούς, προβάλλουμε τους ξεχωριστούς φυσικούς πόρους της πανέμορφης πηλιορείτικης γης και αναδεικνύουμε τον τόπο μας σε πολλά επίπεδα» τόνισε ο υπεύθυνος της οικογενειακής επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης και συμπλήρωσε πως «με τις νέες μεθόδους και τεχνικές που χρησιμοποιούμε στο ελαιοτριβείο μας, με τον ολοκαίνουριο εξοπλισμό που διαθέτουμε, έχουμε καταφέρει να παράγουμε ελαιόλαδο το οποίο είναι γευστικό, αρωματικό και κυρίως πολύ ωφέλιμο για την ανθρώπινη υγεία. Ένα ελαιόλαδο με ισχυρισμό υγείας και ποιότητα η οποία αναγνωρίζεται από τους ειδικούς, τους επιστήμονες και τους γευσιγνώστες του διεθνούς στερεώματος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας εμπιστεύεται και συνεχίζουμε μαζί».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το