Παραπολιτικά

Το χρονοδιάγραμμα των εκλογών στη ΝΔ «Θ»

Λήγει την ερχόμενη Παρασκευή 11 Μαρτίου η προθεσμία, ώστε να εγγραφεί κάποιος πολίτης μέλος της ΝΔ, εκτός αυτών που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 20ής Δεκεμβρίου για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος ή να επαναβεβαιώσει την ιδιότητα του μέλους της ΝΔ, που πιθανόν είχε παλαιότερα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί για την προσυνεδριακή διαδικασία, από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 17.00, μέχρι την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 20.00 θα γίνει η υποβολή υποψηφιοτήτων για αντιπροσώπους (συνέδρους) της ΝΟΔΕ Μαγνησίας στο Συνέδριο, καθώς και για προέδρους Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και μελών Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών.
Την Κυριακή 3 Απριλίου και από ώρα 10.00 μέχρι 19.00 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων, αλλά και των μελών των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ/ΔΗΜΤΕ). Οι εκλογές θα διεξαχθούν στους χώρους των γραφείων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων ή σε άλλους χώρους, που θα ορίσει η Εφορευτική Επιτροπή. Οι χώροι διεξαγωγής των εκλογών αυτών αναμένεται να δημοσιευθούν το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το