Τοπικά

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Αρχοντικό Ζαφειρίου

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar στο Αρχοντικό Ζαφειρίου, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, με ευφάνταστες δημιουργίες όπως ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα κεντήματα διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα, μικροδωράκια και στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Από τις 10.00 πμ έως 7.00 μ.μ, οι επισκέπτες θα μπορούν να  περιηγηθούν στο χώρο και να κάνουν τις αγορές τους.
Το εικαστικό εργαστήρι του Κέντρου Πολιτισμού « Ιωλκός» για ακόμη μια φορά εργάστηκε για την ημέρα αυτή και παρουσιάζει μοναδικά χριστουγεννιάτικα κεντήματα, πρωτότυπα καδράκια με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, αγγέλους, δεντράκια, στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν χειροποίητες δημιουργίες πρωτότυπες και υψηλής αισθητικής χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα .

Φέτος, για πρώτη φορά, θα διατεθεί μια ολόκληρη συλλογή από κοσμήματα χριστουγεννιάτικα και μη, που για αρκετό διάστημα (περισσότερο από πέντε μήνες ) και υπό την καθοδήγηση της κ. Άννε Σαββίδη, δημιούργησαν οι εθελόντριες του εικαστικού εργαστηρίου
Τα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία δίνονται ανά τακτά διαστήματα με διακριτικότητα και σεβασμό σε οικογένειες της περιοχής, που δοκιμάζονται στις μέρες που ζούμε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το