Τοπικά

Χριστουγεννιάτικο bazaar στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας σε κλίμα αρμονικής συνύπαρξης και συνεργασίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε το 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου. Γονείς και μαθητές έδωσαν το «παρών» στη φιλανθρωπική δράση του σχολείου, αγοράζοντας προσωπικές δημιουργίες των παιδιών και second hand αντικείμενα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφερε χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, αφεψήματα και κρασί για τη γιορτή, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθητές και καθηγητές διασκέδασαν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


Στο φιλανθρωπικό bazaar συμμετείχαν δυναμικά οι Ρομά μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, γεγονός που αποδεικνύει την πλήρη ένταξή τους στη σχολική κοινότητα, όπως τόνισαν εκπαιδευτικοί του σχολείου.


Καθοριστική για τη διοργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης υπήρξε η συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τον Σύλλογο των καθηγητών, ενώ σημαντική υπήρξε επίσης η συμβολή των μαθητών στην προετοιμασία και στη διακόσμηση των σχολικών χώρων.


«Η γιορτινή αυτή δράση αποτελεί δείγμα του ιδιαίτερου πνεύματος αρμονικής συνύπαρξης και συνεργασίας που είναι και το ζητούμενο της μαθησιακής διαδικασίας», τόνισε η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Ματίνα Ζαφειρίου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το