Τοπικά

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΗΦΗ Βόλου

Την Τρίτη 20/12/22 πραγματοποιήθηκε στο Κ..Η.Φ.Η.(Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) του Δήμου Βόλου μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ με μελωδίες από κάλαντα και διάφορα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποιήματα. Στη συνέχεια, οι ωφελούμενοι κατασκεύασαν γιορτινά αγγελάκια,στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο τους δέντρο. Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους ωφελούμενους, τα οποία φτιάχτηκαν με πολλή αγάπη από τους ίδιους.
Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, κυρία Σοφία Χάλαρη, οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του ΚΗΦΗ Βόλου σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία και ευημερία σε όλους.
Η δομή ανήκει στην ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ και είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Tαμείο στο πλαίσιο του Eπιχειρησιακού Προγράμματος Θεσαλλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ–ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ» και στεγάζεται στη Γιαννιτσών 2 με Μητροπολίτου Γρηγορίου με τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-35578.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το