Τοπικά

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το ΚΗΦΗ Βόλου

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ προσκαλεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 10.15 π.μ. στη Γιαννιτσών 2 – Μητρ. Γρηγορίου στα Παλαιά. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει το χορωδιακό τμήμα της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ.
Στον χώρο της δομής λειτουργεί έκθεση με πράγματα που δημιούργησαν οι ηλικιωμένοι με την βοήθεια του προσωπικού του κέντρου, η οποία και θα συνεχίσει να λειτουργεί από την ημέρα της γιορτής μέχρι και 20/12/18 από 10.00 – 13.00 (Σαββατοκύριακο κλειστά). Το ΚΗΦΗ Βόλου με αυτόν τον τρόπο απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να γνωρίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει και τους δίνει τη δυνατότητα να ερευνήσουν κατά πόσο θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες τους.
Η δομή ανήκει στην ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Tαμείο στο πλαίσιο του Eπιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και Αξιοποίηση Ικανοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού – Ενεργός Κοινωνική ενσωμάτωση».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το