Τοπικά

Χριστουγεννιάτικη εορταγορά από την ΕΛΕΠΑΠ

Θεσμός με πιστούς υποστηρικτές είναι πλέον το Εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής, του κτιρίου της Λέσχης Κοινωνίας Βόλου (Ι. Καρτάλη με Πολυμέρη), από τις 10:30 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ.
Η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά που διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά, έχει ως στόχο την ενίσχυση του Παραρτήματος, για τη συνέχιση των παρεχόμενων θεραπευτικών υπηρεσιών σε 60 και πλέον παιδιά από τη Μαγνησία και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.
Στο Bazaar θα διατεθούν χειροποίητες δημιουργίες, δώρα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τις Φίλες Εθελόντριες και τα μέλη της Διοίκησης της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Η εορταστική ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί στις 12 το μεσημέρι με μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, υπό τη Διεύθυνση της κ. Σέβης Μαζέρα και με τραγούδι από την κ. Κατερίνα Αποστολοπούλου.
Καλούμε μικρούς και μεγάλους να μοιραστούν τη χαρά της προσφοράς, υποστηρίζοντας το έργο μας, καθώς με την αγορά δύο στολιδιών προσφέρετε τη δυνατότητα μίας θεραπείας στα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ.
Είσοδος Ελεύθερη!
Πρόσβαση για ΑμΕΑ από την είσοδο της Πολυμέρη 11.00 π.μ.- 3.00 μ.μ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το