Τοπικά

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 17 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο ΚΔΑΠ Βασδέκειο, δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ , συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Τη Δευτέρα, η γιορτή απευθυνόταν σε παιδιά 5 έως 7 ετών. Ηταν ένα διαδραστικό πρόγραμμα με αφορμή το παραμύθι «Το δώρο της παπλωματούς» του Jeff Brumbeau , που αναφέρεται στη χαρά της προσφοράς. Αρχικά, σε ένα γιορταστικό σκηνικό, έγινε αφήγηση του παραμυθιού και στη συνέχεια τα παιδιά κατασκεύασαν ένα τεράστιο πάπλωμα από χαρτί. Τη γιορτή έκλεισαν τα παιδιά των μουσικών εργαστηρίων με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Την Τετάρτη, η γιορτή απευθυνόταν σε παιδιά 8-12 ετών και στους γονείς τους. Περιελάμβανε μουσικά, θεατρικά και χορευτικά δρώμενα που είχαν ετοιμάσει τα ίδια τα παιδιά με την καθοδήγηση των επιμορφωτών του Κέντρου. Τα παιδιά και οι γονείς τους χάρηκαν τις παρουσιάσεις, που ήταν πρωτότυπες και κωμικές. Η γιορτή έκλεισε με κάλαντα από όλη την Ελλάδα που τραγούδησαν τα παιδιά, συμπαρασύροντας όλους τους παρευρισκόμενους.
Οι επιμορφωτές του Κέντρου δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι “για την επιτυχία των εκδηλώσεων, αλλά κυρίως χαιρόμαστε με τη χαρά των παιδιών που κοπίασαν για να προσφέρουν στους φίλους και τους γονείς τους ένα εξαίρετο αποτέλεσμα”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το