Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικη συναυλία «Τα Λαϊκά» στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής

Συναυλία – αφιέρωμα στους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες διοργανώνει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 21:15, στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής, η διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Τραγούδια που αγαπήθηκαν, που ο χρόνος τα δυνάμωσε, από τους Τσιτσάνη. Καλδάρα, Χιώτη, Θεοδωράκη, Ζαμπέτα αλλά και νεότερους συνθέτες, όπως οι Νικολόπουλος, Κραουνάκης κ.α, σε μια παράσταση που επιμελήθηκαν 4 σημαντικοί μουσικοί της πόλης.
Η Έρρικα Πατρικίου, ο Κώστας Ζεμπίλας, ο Ηλίας Χατζόγλου και ο Γιώργος Σκουρολιάκος, με απόλυτο σεβασμό, διασκεύασαν αυτά τα μεγάλα τραγούδια και μας τα παρουσιάζουν στο ατμοσφαιρικό θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής (Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου), τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 21.15.
Μια γιορτινή βραδιά με σημαντικές ερμηνείες, ωραίο κλίμα με τραγούδια που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο θα πλημμυρίσουν το θέατρο. ”Δεν θα αφήσουμε ποτέ αυτά τα τραγούδια να περάσουν στη λήθη” δηλώνουν οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν τη βραδιά και θα τραγουδήσουν μαζί με το κοινό την «Αχάριστη» το «Μοιάζεις κι εσύ σαν θάλασσα»,το «Ακρογιαλιές δειλινά» και πολλά άλλα διαμάντια της Ελληνικής μουσικής.
Αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να ενισχύσουν προαιρετικά ευαγή ιδρύματα ( Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Κουζίνα Αλληλεγγύης»). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-82870.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το