Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στη Ν. Αγχίαλο

Χριστουγιεννιάτικη παιδική 26-12-14

Για μια ακόμη χρονιά, οι σύλλογοι της Νέας Αγχιάλου διοργάνωσαν την καθιερωμένη παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή με καλεσμένους όλα τα παιδιά μικρότερα και μεγαλύτερα της πόλης αλλά και πολλούς μπαμπάδες και μαμάδες.

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Δεκέμβρη το δημοτικό αμφιθέατρο γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές καθώς ήταν κατάμεστο από τα παιδιά και τους γονείς τους που ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα όλων σχεδόν των μαζικών φορέων της περιοχής. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Φιλοπρόοοδυ Συλλόγου Γιώργος Ταβέλης, εκ μέρους όλων των διοργανωτών ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία.

Στη συνέχεια οι αδελφές Αλεξάνδρα και Εμμανουέλλα Πλατανιά, με συνοδεία κιθάρας τραγούδησαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και τα παραδοσιακά κάλαντα.

Το κύριο μέρος της εκδήλωσης κάλυψε ο ταχυδακτυλουργός «MΑGELLO» που με τα «μαγικά» του και το αστείρευτο κέφι του, χάρισε απλόχερα το γέλιο και τη χαρά σε όλους τους θεατές μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα έκλεισαν και πάλι οι αδελφές Αλεξάνδρα και Εμμανουέλλα Πλατανιά με χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ κανένας από τους μικρούς φίλους δεν έμεινε παραπονεμένος αφού όλοι πήραν τα δωράκια τους και παραδοσιακά γλυκά από τον Άγιο Βασίλη.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και χάρηκαν μαζί με τα παιδιά και τους γονείς τους ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου  Δημήτρης Λιβογιάννης, η Αντιδήμαρχος  Παιδείας και Πολιτισμού  Γιούλη Μποντού και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Νέας Αγχιάλου Κώστας Γκινίδης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το