Τοπικά

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γυμνάσιο Αργαλαστής

Χθες Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το πρωί μετά τον εκκλησιασμό των μαθητών, πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος που τρέχει τη φετινή σχολική χρονιά στο σχολείο. Στην αίθουσα του ΚΕΓΕ Αργαλαστής συγκεντρώθηκαν μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι του Δήμου Ν. Πηλίου, καθώς και της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Μαγνησίας, σε μία όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα.
Στην αρχή της εκδήλωσης η διευθύντρια του σχολείου κ. Καλαντζή Σπυριδούλα, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους καλεσμένους, παρουσίασε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους σχολικές δραστηριότητες γίνονται η αφορμή για μικρούς και μεγάλους να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Μαθητές και καθηγητές συμμετείχαν σε θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Κάλλω και οι καλικάτζαροι… αλλιώς». Στη συνέχεια ακούστηκαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας από τη χορωδία και τη μικρή ορχήστρα του σχολείου. Ακολούθησαν μοντέρνοι χοροί και τανγκό επί σκηνής.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει μαζί με τα παιδιά τους έναν πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά νηστίσιμα γλυκά και λουκουμάδες που προσφέρθηκαν σε όλους στο τέλος.
Τα γλυκίσματα που έμειναν θα προσφερθούν στο συσσίτιο στον Άγιο Κοσμά στον Βόλο.
Οι συντελεστές της εκδήλωσης: Πολιτιστικό πρόγραμμα «Θεατρικό Εργαστήρι» με συντονίστρια την κ. Μαλιοκάπη Κατερίνα, η οποία έγραψε το συγκεκριμένο έργο, συνεργάτες την κ. Αλεξίου Βασιλική και την κ. Χατζηαποστολίδου Άρτεμη.
Έπαιξαν οι:
Μαθητές: Αγγελίδης Γιάννης, Ζήση Αργυρώ, Ζήση Παρασκευή, Τεντζεράκη Ελπίδα, Τεντζεράκης Νίκος, Τσιούπη Νιόβη, Τσιούπης Πάρις, Φατώλιας Κώστας, Χατζηδρίζος Απόστολος.
Εκπαιδευτικοί: Αρκάς-Κολέτσος Ροδόλφος, Καλαντζή Σπυριδούλα, Τσιρπινάκη Αναστασία, Χατζηαποστολίδου Άρτεμις.
Μικρή ορχήστρα του σχολείου: Αναγνώστου Νίκος (μπουζούκι), Βασιλειάδης Αλέξανδρος (μπουζούκι), Κατσιντέλιας Κων/νος (μπουζούκι), Πουρνάρας Μανώλης (βιολί).
Υπεύθυνη χορωδίας κ. Νεύρου Ευμορφία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το