Πολιτισμός

Χριστούγεννα με το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Αχίλλειον

Με το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» συνεχίζονται στο Αχίλλειο οι μεταδόσεις θεατρικών παραστάσεων του Kenneth Branagh Theatre Company από το Λονδίνο, στο πλαίσιο της νέας πολιτιστικής συνεργασίας που εξασφάλισε η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. – Δήμου Βόλου με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» θα προβληθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:15 στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον (Κουμουνδούρου με Ιάσονος). Στην παράσταση πρωταγωνιστούν κορυφαία ονόματα γνωστά και στο ελληνικό κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές τους δουλειές που προβλήθηκαν με τεράστια επιτυχία στη χώρα μας. Στον ρόλο της Ιουλιέτας η Lily James, γνωστή ως Λαίδη Ρόουζ από την τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey». Tον Ρωμαίο ενσαρκώνει ο Richard Madden , γνωστός ως Ρομπ Σταρκ από την τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones». Η σκηνοθεσία είναι των Rob Ashford και Kenneth Branagh.
Οι παραγωγές του βραβευμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Kenneth Branagh παρουσιάζονται από το θέατρο Garrick στο West End. Η επιτυχία του έχει ήδη ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Βρετανίας καθώς με το πρόγραμμα των δορυφορικών αναμεταδόσεων έχει καταφέρει οι παραστάσεις του να μεταδίδονται σε περισσότερες από 800 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως.
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατάφερε να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα των μεταδόσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Την ξεχωριστή αισθητική του δημοφιλούς ηθοποιού, τόσο στην ερμηνεία του όσο και σκηνοθετικά, θα ανακαλύψουν από κοντά οι Έλληνες θεατές παρακολουθώντας το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.
Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων στο «Δίαυλο», τηλ. 2421033692, Τοπάλη 14
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφείτε στο Met In Greece Club επισκεφθείτε το www.metingreece.com.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://doepap.gr/

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το