Τοπικά

Χρήστος Μπουκώρος: Εγκύκλιος για την προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων για τα δασικά

Στο πλαίσιο της συζήτησης του Εθνικού Κλιματικού Νόμου στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος έθεσε στην ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το ζήτημα της επικείμενης λήξης της προθεσμίας για υποβολή αντιρρήσεων σχετικά με τους δασικούς χάρτες στις 31 Μαΐου για πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Μαγνησία.
Τόσο ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας όσο και ο Υφυπουργός κ. Γιώργος Αμυράς διαβεβαίωσαν ότι σήμερα κιόλας πρόκειται να εκδοθεί εγκύκλιος με βάση την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν απλό αίτημα προς τις δασικές υπηρεσίες και θα μπορούν μα καταθέσουν τον πλήρη φάκελο στο επόμενο χρονικό διάστημα. Η σημερινή εγκύκλιος κατέστη αναγκαία γιατί τόσο οι δασολόγοι, όσο και οι δασικές υπηρεσίες, αντιμετωπίζουν μεγάλο φόρτο εργασίας για το συγκεκριμένο ζήτημα αυτό το διάστημα.
Ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος σχολίασε την εξέλιξη ως πολύ ικανοποιητική, αφού ο κάθε πολίτης με ένα απλό αίτημα θα λαμβάνει αριθμό πρωτοκόλλου και δεν θα χάνει κανένα δικαίωμα άσκησης αντιρρήσεων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το