Τοπικά

Χρήστος Μπουκώρος: Διώχνουν δουλειές από το λιμάνι του Βόλου

Ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρ. Μπουκώρος καταγγέλλει τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου ότι διώχνει δουλειές από το λιμάνι του Βόλου, δίνοντας στη δημοσιότητα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο καλούνται οι εταιρείες να αποφεύγουν τις φορτοεκφορτώσεις στο λιμάνι του Βόλου τα Σαββατοκύριακα.

Ο κ. Μπουκώρος αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Σήμερα νωρίς το πρωί, είχα συνάντηση και ευρεία συνεργασία με τον Σύνδεσμο Λιμενεργατών Βόλου. Είναι οι άνθρωποι του λιμανιού, αυτού του οικονομικού πνεύμονα του Βόλου, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας.

Με θλίψη διαπίστωσα και το καταγγέλλω στην τοπική κοινωνία και στους παραγωγικούς φορείς της Μαγνησίας ότι η διορισμένη από την κυβέρνηση διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, διώχνει δουλειές από το λιμάνι της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του Συνδέσμου Λιμενεργατών μου παρέδωσε έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο Διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, σύμφωνα με το οποίο καλούνται οι εταιρείες να αποφεύγουν τις φορτοεκφορτώσεις στο λιμάνι του Βόλου τα Σαββατοκύριακα!!!

Αυτό δεν συμβαίνει σε κανένα εμπορικό λιμάνι του κόσμου! Είναι μια κίνηση που βλάπτει σοβαρά την φήμη του λιμανιού μας. Είναι δυνατόν σε τέτοια εποχή να παρεμποδίζουμε ή και να διώχνουμε δουλειές από το λιμάνι του Βόλου;
Ειλικρινά λυπάμαι για το συγκεκριμένο έγγραφο και καλώ τη διοίκηση του ΟΛΒ να το αποσύρει αμέσως.

Σας επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο της διοίκησης του ΟΛΒ.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΛΒ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το