Τοπικά

Χρήστος Μπουκώρος: «Δεν θα επιτρέψουμε στο ΣΥΡΙΖΑ να παίξει τη χώρα στα ζάρια»

ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Προσκλητήριο σε όλα τα μέλη της παράταξης της Ν.Δ. μέχρι και την Κυριακή να δώσουν τη μάχη πόρτα – πόρτα για την επικράτηση της κυβερνώσας παράταξης απηύθυνε από το Βελεστίνο ο δημοσιογράφος, υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση στην αίθουσα των ΚΑΠΗ, στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, προλόγισαν ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου Ρήγα Φεραίος Ζήσης Καλόγηρος, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και μίλησαν με θερμά λόγια για το πρόσωπό του, επισημαίνοντας κυρίως τις γνώσεις του και τη συμβολή του στην προώθηση επίλυσης προβλημάτων που υπάρχουν στην περιοχή, αλλά και την ανάγκη η Μαγνησία να εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή από νέα πολιτικά πρόσωπα που έχουν λαϊκό έρεισμα, καθώς και πολιτική βούληση να δώσουν μάχες για το Δήμο Ρήγα Φεραίου και ολόκληρη τη Μαγνησία.

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε τους πολίτες του Βελεστίνου να αναλογιστούν ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα στις εκλογές της Κυριακής, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «παίζει τη χώρα στα ζάρια, αδιαφορώντας για την επόμενη μέρα».

«Η μάχη της Κυριακής είναι μία ιδιαίτερα κρίσιμη μάχη γιατί τα εκλογικά αποτελέσματα θα σημαδέψουν όχι τη δική μας γενιά, αλλά την επόμενη γενιά, των παιδιών μας. Κρίνεται ουσιαστικά εάν η χώρα θα συνεχίσει σε ένα περιβάλλον οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας μέσα στην Ευρώπη, που μετά από τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού, δημιουργεί προϋποθέσεις σταδιακής ανάκαμψης ή  εάν θα ρίξουμε τη χώρα στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Και μάλιστα την ψεύτικη ελπίδα που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ, που επενδύει στα προβλήματα και τις δυσκολίες του ελληνικού λαού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μπουκώρος.

ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ 2

 Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός και όσον αφορά την πολιτική τακτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να σύρει τη χώρα σε εκλογές, τις οποίες, όπως τόνισε, «ουσιαστικά εκβίασε» την ώρα που η Ελλάδα έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις χαλάρωσης στην οικονομία.

Καταφέρθηκε εξάλλου εναντίον «όσων μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ κραδαίνουν τη σημαία του πατριωτισμού και θέλουν να συνεργαστούν με τους απάτριδες διεθνιστές», ενώ  έσπευσε να επισημάνει και τις μεγάλες, όπως είπε, ευθύνες που έχει το ΠΑΣΟΚ για την οικονομική κρίση, αναφερόμενος στις επιλογές που έκανε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου για υπαγωγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου οδήγησε τη χώρα στο Δ.Ν.Τ. και όχι η δική μας παράταξη», σημείωσε ο Χρήστος Μπουκώρος και έκανε ειδική αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή, λέγοντας ότι εγκαίρως το 2009 είχε προβλέψει ότι θα ξεσπάσει κρίση χρέους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γι’ αυτό και ανακοίνωσε πάγωμα μισθών, ωστόσο, όπως παρατήρησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ «τότε οι Έλληνες πίστεψαν στο «λεφτά υπάρχουν», με αποτέλεσμα η χώρα να οδηγηθεί ουσιαστικά στο μηχανισμό στήριξης λίγους μήνες αργότερα».

«Οι Ελληνες έκαναν πολλές θυσίες που δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Όποιος θυμός και εάν υπάρχει, πρέπει να σφίξουμε τα δόντια και να δώσουμε τη μάχη, διότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει το μέλλον της χώρας στα ζάρια. Από εδώ, από το Βελεστίνο, που είναι κάστρο της κεντροδεξιάς παράταξης, σας καλώ, να δώσουμε τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις, πόρτα- πόρτα για τη χώρα. Καμία χαμένη ψήφος.  Έχουμε ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο με πολύ ικανούς υποψηφίους και πιστεύω ότι θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους για να αυξήσουμε τα ποσοστά της παράταξης και παράλληλα να σηκώσουμε τη Μαγνησία μας και την Ελλάδα μας ψηλότερα», ήταν τα λόγια με τα οποία έκλεισε την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Χρήστος Μπουκώρος καταχειροκροτούμενος από τους παραβρισκόμενους.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι μετά το τέλος της ομιλίας, όλοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι για να του ευχηθούν καλή επιτυχία στον αγώνα της εκλογής.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το