Αθλητισμός

Χρήστος Χολέβας για το «διαζύγιό» του με τη Νίκη: «Μου έκαναν μια προσβλητική πρόταση» “Θ”

xolevas

Σε γραπτή δήλωση προέβη ο Χρήστος Χολέβας όπου αναφέρεται στους λόγους που οδήγησαν στο «διαζύγιό» του με τη Νίκη. Το κείμενο έχει ως εξής:
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αναφορές στο όνομά μου αναγκάζομαι να τοποθετηθώ επίσημα. Το αν αγαπάω και σέβομαι τη φανέλα της Νίκης Βόλου εγώ το απέδειξα με πράξεις και όχι με λόγια. Μετά από μια χρονιά στην Α’ Εθνική με τον Πανιώνιο ήρθα στη Νίκη Βόλου και στην Γ’ Εθνική πέρυσι το καλοκαίρι, γιατί πολύ απλά ήταν η Νίκη Βόλου, απορρίπτοντας προτάσεις μεγαλύτερης κατηγορίας, προκειμένου να συμβάλω στην προσπάθεια της ανόδου. Ο στόχος δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε και σε αυτό έχουμε ευθύνη όλοι μας και φυσικά και εγώ στο ποσοστό που μου αναλογεί και γι’ αυτό και μόνο τον λόγο πρέπει και θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους της ομάδας για να ξέρουν την αλήθεια.

 
Όσον αφορά την υποτιθέμενη αποδέσμευσή μου από την ομάδα και τις φήμες που κυκλοφορούν η αλήθεια είναι μια και είναι η εξής: Επικοινώνησε μαζί μου άνθρωπος της ομάδας πριν από λίγες ημέρες και μου ζήτησε να κλείσουμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε το θέμα της ανανέωσης μου ή όχι.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μου είπαν ότι με θέλουν και ότι με πιστεύουν και στο τέλος μου έκαναν μια προσβλητική πρόταση με μεγάλη μείωση αποδοχών. Στη συνέχεια μου είπαν ότι θα περιμένουν την απάντησή μου πριν κινηθούν στην απόκτηση άλλου παίκτη.

 
Τους είπα ευγενικά ότι θα μιλήσω με τον εκπρόσωπό μου, όπως κάνω άλλωστε τα τελευταία πέντε χρόνια και θα τους απαντήσω. Όμως, μια ημέρα πριν την απάντησή μου πληροφορήθηκα πως η ομάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με άλλον ποδοσφαιριστή και πως η περίπτωσή μου ακόμα και αν απαντούσα θετικά θα ήταν 50-50 χωρίς να έχω ενημέρωση από πουθενά. Η συμφωνία που είχαμε κάνει πέρσι το καλοκαίρι ήταν για ένα χρόνο οπότε δεν ισχύει καμία δήθεν αποδέσμευση.

 
Όλα αυτά με λυπούν και πραγματικά είναι για εντυπωσιασμό των φιλάθλων της Νίκης.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους τους ανθρώπους, που ήταν δίπλα στην ομάδα όλη αυτή τη χρονιά και τέλος
τους καταπληκτικούς φιλάθλους της ομάδας που σε κάθε παιχνίδι ήταν δίπλα μας και μας υποστήριζαν. Θα τους έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως θα έχω και τη Νίκη Βόλου, στην οποία εύχομαι σύντομα να είναι στη Σούπερ Λιγκ, εκεί που πραγματικά ανήκει».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το