Ελλάδα

Χρυσοβελώνη για Καμμένο: Θέμα παραμονής του στην ΚΟ αν οι αναρτήσεις ήταν δικές του

Χρυσοβελωνη

Στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Δημήτρη Καμμένο αναφέρθηκε σήμερα το πρωί και η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στο Mega και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για τον αν υπάρχει θέμα και για την παραμονή του Δημήτρη Καμμένου στην ΚΟ των ΑΝΕΛ αν αποδειχθεί ότι οι αναρτήσεις αυτές είναι δικές του, η κυρία Χρυσοβελώνη τόνισε ότι «από εκεί και πέρα το τι θα γίνει αν αν αν αν αποδειχθεί κάτι θα το αποφασίσει ο Πάνος Καμμένος».

Υπήρξαν κάποιες αναρτήσεις οι οποίες είχαν ρατσιστικό χαρακτήρα. Από εκεί και πέρα υπήρξε μια αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από την ομάδα των 53 και από την πλευρά του Πάνου Καμμένου υπήρξε κάποια αντίδραση, ο οποίος είπε ότι μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών του Δημήτρη Καμμένου θα πρέπει να παραιτηθεί», είπε η εξιστορώντας τα γεγονότα.

Η κυρία Χρυσοβελώνη τόνισε ότι ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον Δημήτρη Καμμένο να παραιτηθεί, μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών του. «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όταν ετέθη θέμα, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε αμέσως από τον υφυπουργό να παραιτηθεί. Οφείλουμε να πούμε και ότι ο Δημήτρης Καμμένος αμέσως ανταποκρίθηκε χωρίς να φέρει κάποια περαιτέρω αντίδραση», συμπλήρωσε.

Οι δημοσιογράφοι, μάλιστα, ρωτώντας την Μαρίνα Χρυσοβελώνη για το πώς είναι δυνατόν να μην ήξερε κανείς κάτι για τις αναρτήσεις αυτές του Δημήτρη Καμμένου, τις θύμισαν και το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την ίδια (Ο Δ. Καμμένος την είχε πιάσει από το πέτο!). «Με εμένα υπήρξε μια κακή στιγμή, το επεισόδιο έληξε», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ και συνέχισε: «Η ανάρτηση για το Αουσβιτς ήταν γνωστή. Εγώ προσωπικά δεν είχα παρακολουθήσει τις άλλες αναρτήσεις του Δημήτρη Καμμένου. Το τι γνώριζε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν γνωρίζω, εκρίθη ότι ο Δημήτρης Καμμένος ήταν ικανός και είχε τα προσόντα για αυτή τη θέση και για αυτό προτάθηκε, αν ήξερε ή δεν ήξερε ο Πάνος Καμμένος, θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο, εγώ δεν γνωρίζω. Αλλά εγώ λέω ότι προφανώς ο πρόεδρος δεν τα ήξερε όλα αυτά, θα είχε ξεκαθαριστεί το θέμα πριν γίνει η συγκεκριμένη πρόταση».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το