Τοπικά

Χρηματοδότηση  742.915,00 € για το στάδιο της Σκιάθου

 

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος υπέγραψε στις 27 Φεβρουαρίου 2020, την Απόφαση για την ένταξη στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του έργου « «Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Σκιάθου»  συνολικού προϋπολογισμού 742.915,00 €. Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια -εγκατάσταση συνθετικού πολυουρεθανικού τάπητα ταρτάν σε στίβο 6 διαδρομών σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α. και της διεθνούς Ομοσπονδίας στίβου I.A.A.F καθώς και προμήθεια – εγκατάσταση  συνθετικού (τεχνητού) χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς ποδοσφαίρου.

Παράλληλα η Δημοτική Αρχή θα δρομολογήσει έργα για τη συνολική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με σημαντικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, όπως βελτίωση περίφραξης και φωτισμού, κερκίδες, και περαιτέρω αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου και του περιβάλλοντα χώρου.

«Από την πρώτη στιγμή ως νέα Δημοτική Αρχή θέσαμε ως στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, σε αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε με ταχύτητα κι εργαστήκαμε μεθοδικά, καταθέτοντας έναν πλήρη φάκελο για τη διεκδίκηση κι εν τέλει την εξασφάλιση μέσα από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, σημαντικών κονδυλίων.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Γενικό Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Σκάλκο, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη όπως και τη  Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Θανάση Λιούπη, για τη στενή και αποτελεσματική συνεργασία. Καταλυτική ήταν η συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σκιάθου, και ιδιαίτερα του μηχανικού κ. Χρήστου Σταματίου για τη σύνταξη των τεχνικών δελτίων”  όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Η Δημοτική Αρχή έχει διεκδικήσει δυναμικά την ένταξη έργων, σε όλες τις προσκλήσεις του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το